skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Nicki Minaj feat. Nas – Sorry

Η Nicki Minaj διασκευάζει Tracy Chapman!

Τίτλος τραγουδιού“Sorry”

Καλλιτέχνης: Nicki Minaj feat. Nas

Μουσική / Στίχοι: Tracy Chapman, Nas & Nicki Minaj

Πρώτη εκτέλεση: Tracy Chapman (1988)

Εταιρεία: N/A

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 11 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Η Nicki Minaj είναι από εκείνες τις τραγουδίστριες που είτε τις αγαπάς να τις ακούς είτε τις απεχθάνεσαι. Η συγκεκριμένη, όμως, καταφέρνει πάντα με το επιχειρηματικό μυαλό της να βρίσκεται στο προσκήνιο και ό,τι και να ερμηνεύσει με οποιοδήποτε καλλιτέχνη, αυτομάτως εκτοξεύεται στην κορυφή των charts. Η Minaj έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλα τα A-list ονόματα, όπως Madonna, Britney Spears, Drake, Ariana Grande κ.ά.

Το 2018, σίγουρα είναι η χρονιά της, καθώς δεν έχει σταματήσει να δουλεύει και να την προωθεί. Έτσι λοιπόν, εκτός από τα buzz singles και τις συνεργασίες της, με τη μία επιτυχία να διαδέχεται την άλλη, ήρθε η στιγμή να δώσει στους θαυμαστές της αυτό που ποθούσαν πιο πολύ.

Στις 10 Αυγούστου, η “βασίλισσα της rap μουσικής” κυκλοφορεί το τέταρτο κατά σειρά album της, με τίτλο “Queen”. Το ολοκαίνουριο LP της είναι μία άκρως προσεγμένη δουλειά και περιλαμβάνει μία tracklist 19 τραγουδιών. Ο δίσκος είναι πρώτος σε 62 χώρες στο iTunes, κάνοντάς την την πρώτη γυναίκα rapper που καταφέρνει κάτι τέτοιο. Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν εδώ. Ακριβώς την επομένη, η Nicki Minaj έκανε στο κοινό της ένα μικρό δώρο.

“Sorry” είναι ο τίτλος του νέου της τραγουδιού και είναι μία συνεργασία με τον πρώην σύντροφό της, Nas. Το single δεν συμπεριλήφθηκε στο τελευταίο της album για άγνωστους λόγους. Η πρεμιέρα του πραγματοποιήθηκε από τον DJ Funk Master Flex στον ραδιοφωνικό σταθμό Hot 97. Το “Sorry” είναι ένα νέο cover από το “Baby Can I Hold You” της Tracy Chapman, το οποίο έχει ερμηνευθεί και στη συνέχεια από την Foxy Brown.

Nicki Minaj feat. Nas - Sorry

Tracy Chapman - Sorry (1988)

Back To Top