skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Sebastien Tellier feat. Matina Sous Peau – Mon arc en ciel (Mash-up)

Το “Στη Θάλασσα” της Θεοδοσία Τσάτου αποκτά αποκτά μια γαλλόφωνη version από την Matina Sous Peau.

Τίτλος τραγουδιού“Mon arc en ciel”

Καλλιτέχνης: Sebastien Tellier feat. Matina Sous Peau

Μουσική / Στίχοι:Γιώργος Μίχας, Sebastien Tellier Γαλλικοί στίχοι: Θοδωρής Παπαϊωάννου

Πρώτη Εκτέλεση: Θεοδοσία Τσάτσου (“Στη Θάλασσα”, 2002), Sebastien Tellier (“La roche”, 2008)

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 25 Απριλίου 2017

Art-Cover:

Matina Sous Peau μας έχει ήδη συστήσει αρκετές νέες εκδοχές από γνωστές ελληνικές επιτυχίες που έχει προσαρμόσει στο δικό της alternative ύφος και έχει ήδη κατακτήσει κερδίσει τις εντυπώσεις!

Το τελευταίο της εγχείρημα είναι το μεγάλη επιτυχία της Θεοδοσίας Τσάτσου, “Στη Θάλασσα” που κυκλοφόρησε το 2002. Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού είχε υπογράψει ο Γιώργος Μίχας ωστόσο η ολοκαίνουρια διασκευή του από την Matina Sous Peau δεν πατάει καθόλου ούτε στους στίχους του, ούτε στην μουσική του. Οι στίχοι μεταφράστηκαν στα γαλλικά από τον Θοδωρή Παπαϊωάννου ενώ η μουσική του αντικαταστήθηκε από εκείνη της γνωστής επιτυχίας “La Roche” του Sebastien Tellier που είχε κυκλοφορήσει το 2008.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό πρόκειται για ένα άκρως ενδιαφέρον και δροσερό mash-up που συνδυάζεται με την επιτυχία της Τσάτσου και αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον του ελληνικού -και όχι μόνο- κοινού! Σε μια συνοδευτική ανάρτηση της ερμηνεύτριας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της σχετικά με την κυκλοφορία αυτή, αναφέρει πως σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε την ίδια διασκευή με τον ελληνικό στίχο του πρωτότυπου τραγουδιού! Μέχρι τότε απολαύστε το “Mon arc en ciel” -όπως τιτλοφορείται- στον ακόλουθο σύνδεσμο!

Sebastien Tellier feat. Matina Sous Peau - Mon arc en ciel (Mash-up)

Back To Top