skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Steve Perry – Have Yourself a Merry Little Christmas

Ο Steve Perry σε μία κλασσική χριστουγεννιάτικη δημιουργία!

Τίτλος τραγουδιού“Have Yourself a Merry Little Christmas”

Καλλιτέχνης: Steve Perry

Μουσική / Στίχοι: Hugh Martin, Ralph Blane

Πρώτη εκτέλεση: Judy Garland (1944)

Εταιρεία: Concord Music Group

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 17 Δεκεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ανήμερα των Χριστουγέννων και δεν θα μπορούσαμε να μην παρουσιάσουμε μία χριστουγεννιάτικη διασκευή. Το 2018, πληθώρα καλλιτεχνών δημιούργησαν ευφάνταστες διασκευές σε παλαιότερα και κλασσικά παραδοσιακά, χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Παράλληλα, ολοκαίνουριες δημιουργίες με θέμα τα Χριστούγεννα ήρθαν ξανά στο προσκήνιο. Ο Steve Perry δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από την χαρούμενη αυτή ‘μάστιγα’. Πιο συγκεκριμένα, μπορούμε να αναφερθούμε σε μία διασκευή που πραγματοποίησε ο 69χρονος ερμηνευτής της rock. Το πασίγνωστο “Have Yourself A Merry Little Christmas” πέρασε και στα χέρια του Perry κι έλαβε νοσταλγικό ύφος.

Βασισμένο στον ήχο του πιάνου και τα καθαρά φωνητικά του ερμηνευτή, το εν λόγω τραγούδι αποκτάει για πολλοστή φορά ‘ζωή’. Για πρώτη φορά, το “Have A Merry Little Christmas” το ακούσαμε το 1944. Τότε, η Judy Garland ερμήνευσε την χριστουγεννιάτικη αυτή μελωδία για το musical “Meet Me in St. Louis”. Αργότερα, ο Frank Sinatra ανέλαβε την διασκευή του, όπως και πολλών άλλων χριστουγεννιάτικων ασμάτων. Με αυτόν τον τρόπο το κατέστησε ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια όλων των εποχών.

Ο πρώην τραγουδιστής των Journey απευθύνθηκε παράλληλα στους θαυμαστές του, δίνοντάς τους ένα μήνυμα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει: “Αυτή ήταν μία μεγάλη χρονιά από τις πρώτες για εμένα. Διατηρώντας αυτό το πνεύμα, σκέφτηκα να ηχογραφήσω μία χριστουγεννιάτικη κάρτα-τραγούδι και να τη στείλω σε όλους εσάς για να σας ευχαριστήσω για την καλοσύνη σας που με δεχτήκατε πίσω. Να έχετε χαρούμενα Χριστούγεννα. Ελπίζω να το απολαύσετε”.

Steve Perry - Have Yourself a Merry Little Christmas

Original song: Judy Garland - Have Yourself a Merry Little Christmas (1944)

Back To Top