skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Steven Tyler & Nuno Bettencourt – Brown Sugar

Ο τραγουδιστής των Aerosmith, Steven Tyler και ο κιθαρίστας των Extreme, Nuno Bettencourt διασκευάζουν Rolling Stones.

Τίτλος τραγουδιού“Brown Sugar”

Καλλιτέχνης: Steven Tyler & Nuno Bettencourt

Μουσική / Στίχοι: Mick Jagger, Keith Richards

Πρώτη εκτέλεση: The Rolling Stones (1971)

Εταιρεία: BMG

Από το LP: “Muscle Shoals: Small Town, Big Sound” 

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 28 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ο τραγουδιστής των Aerosmith, Steven Tyler και ο κιθαρίστας των Extreme, Nuno Bettencourt συνεργάστηκαν για να ηχογραφήσουν μια νέα διασκευή της κλασσικής επιτυχίας των The Rolling Stones, “Brown Sugar”. Η διασκευή είναι μέρος της νέας συλλογής “Muscle Shoals … Small Town, Big Sound”, δηλαδή ένα αφιέρωμα στα περιβόητα FAME Studios, που αναμένεται στις 28 Σεπτεμβρίου. Το album είναι το πνευματικό τέκνο του Rodney Hall, του γιου του ιδιοκτήτη των FAME Studios, Rick Hall, ο οποίος πέθανε νωρίτερα μέσα στη χρονιά που διανύουμε. Η ιδέα του ήταν να δώσει σε μεγάλους, σημερινούς καλλιτέχνες τραγούδια για διασκευή που είχαν γεννηθεί στο θρυλικό Muscle Shoals, Ala., Studio.

Εκτός από τους Tyler και Bettencourt, ο Rodney και ο συνεργάτης του, Keith Stegall επάνδρωσαν το project με καλλιτέχνες όπως: τον Κid Rock, τον Tom Johnston (Doobie Brothers), τον βραβευμένο με πέντε Grammy, Michael McDonald, τον Alan Jackson, τον Jamey Johnson, τον Willie Nelson, τον Chris Stapleton και την Lee Ann Womack.

“Ο ήχος είναι μοναδικός”, δήλωσε ο Rodney Hall σε πρόσφατη συνέντευξη του. “Όταν οι νεώτεροι καλλιτέχνες ακούν όλη τη μουσική που βγήκε από εδώ τις τελευταίες πέντε δεκαετίες, θέλουν να το τσεκάρουν. Αυτό το album είναι ξεχωριστό γιατί συγκεντρώνει καλλιτέχνες που έχουν εμπνευστεί από τη μαγεία του Muscle Shoals Sound”. 

Ένα μέρος από τα έσοδα της συλλογής αυτής θα διατεθεί στο Grammy Foundation και στο Muscle Shoals Music Foundation.

Steven Tyler & Nuno Bettencourt - Brown Sugar

Original Song: The Rolling Stones - Brown Sugar (1971)

Back To Top