skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Taio Cruz – Shallow

Ο Taio Cruz διασκευάζει το “Shallow” των Lady Gaga και Bradley Cooper, ένα πρωτότυπο τραγούδι από το soundtrack της ταινίας “A Star Is Born”, που αναμένεται να σπάσει τα ρεκόρ!

Τίτλος τραγουδιού“Shallow”

Καλλιτέχνης: Taio Cruz

Μουσική / Στίχοι: Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando, Andrew Wyatt

Πρώτη εκτέλεση: Lady Gaga & Bradley Cooper (2018)

Εταιρεία: N/A

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 30 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Το “Shallow” το απολαύσαμε μέσα από την νέα ταινία “A Star Is Born”, όπου πρωταγωνιστούν η Lady Gaga και ο Bradley Cooper. Ο Taio Cruz μερικές ημέρες μετά έρχεται με μία νέα διασκευή πάνω στο εν λόγω τραγούδι και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Μία soulful ερμηνεία ήρθε από τον τραγουδιστή της R&B και hip hop μουσικής σκηνής, στην οποία κυριαρχούν τα dreamy synths και ρυθμικά electro στοιχεία. Πρόκειται για μία ανεξάρτητη κυκλοφορία του Βρετανού καλλιτέχνη, που ωστόσο την χρησιμοποίησε για να ανακοινώσει την επερχόμενη δισκογραφική του δουλειά.

Χωρίς να αναφέρει περαιτέρω λεπτομέρειες, ο τραγουδιστής φαίνεται πως βρίσκεται ξανά στο studio ηχογράφησης, έπειτα από οχτώ ολόκληρα χρόνια δισκογραφικής αποχής. Το τελευταίο του album κυκλοφόρησε στις 2 Δεκεμβρίου του 2011 μονάχα στην Γερμανία κι έχει τίτλο “TY.O”. Η μέτρια απήχηση που είχε στο κοινό ο δίσκος αυτός έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απουσία του από το προσκήνιο.

Το “Shallow” ήρθε ως follow-up του “Me On You” που κυκλοφόρησε ο Cruz σε συνεργασία με τον Nicky Romero, αλλά και του “Signs” σε συνεργασία με τον DJ και μουσικό παραγωγό Hugel. Εν αναμονή λοιπόν της επερχόμενης δισκογραφικής δουλειάς του καλλιτέχνη, ακούστε την διασκευή του “Shallow” ευθύς αμέσως.

Taio Cruz - Shallow

Original Song: Lady Gaga & Bradley Cooper – Shallow (“A Star Is Born” O.S.T. - 2018)

Back To Top