skip to Main Content

Νέα Διασκευή | The Weeknd – Down Low

Ο The Weeknd διασκευάζει R. Kelly.

Τίτλος τραγουδιού«Down Low»

Καλλιτέχνης: The Weeknd

Μουσική / Στίχοι: R. Kelly

Πρώτη Εκτέλεση: R. Kelly feat. The Isley Brothers (1995)

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 9 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ο The Weeknd, ένας από τους πιο διάσημους και αγαπητούς τραγουδιστές παγκοσμίως, διανύει μία πολύ επιτυχημένη χρονιά. Η τελευταία του δισκογραφική δουλειά είναι το “Starboy”, το οποίο κατάφερε την πρώτη – κιόλας – εβδομάδα κυκλοφορίας του να κάνει το ντεμπούτο του στην κορυφή σε πολλές χώρες.

Το ομότιτλο – με album – τραγούδι ήταν, ίσως, το πιο διαδεδομένο hit της χρονιάς, το οποίο βρισκόταν σε όλες τις playlists μεγάλων ραδιοφωνικών σταθμών και όχι μόνο. Η προώθηση του δίσκου του δεν σταματάει εκεί, καθώς έχει κυκλοφορήσει πέντε επιπλέον singles, τα οποία συνοδεύονται από κινηματογραφικά και αρκετά προσεγμένα video clips.

Αυτή τη στιγμή, ο γνωστός τραγουδιστής ταξιδεύει σχεδόν παντού για να παρουσιάσει σε διάφορες χώρες την καινούρια του περιοδεία, με τίτλο “Starboy: Legend Of The Fall”. Οι θαυμαστές του The Weeknd μπορούν να πανηγυρίσουν για άλλη μια φορά, καθώς κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουριο single. Ο τίτλος του είναι “Down Low” και πραγματοποίησε πρεμιέρα στο ραδιοφωνικό σταθμό OVO. Ο The Weeknd είχε παρουσιάσει το συγκεκριμένο τραγούδι κατά τη διάρκεια μίας συναυλίας του το 2014.

Το εν λόγω τραγούδι, είναι μία διασκευή της γνωστής επιτυχίας του R. Kelly, στο οποίο συμμετέχουν οι The Isley Brothers. Το “Down Low (Nobody Has to Know)” κυκλοφόρησε το 1995, το οποίο άγγιξε των κορυφή των R&B Singles charts για εφτά ολόκληρες εβδομάδες. Η νέα version του The Weeknd δεν απέχει τόσο πολύ από την πρωτότυπη, με αποτέλεσμα να μας ξυπνήσουν διάφορες αναμνήσεις.

The Weeknd - Down Low (2017)

R. Kelly feat. The Isley Brothers - Down Low (Nobody Has To Know) (1995)

Back To Top