skip to Main Content

Νέα Διασκευή & Video Clip | Cubaneros – Would I Lie

Οι Cubaneros διασκευάζουν το “Would I Lie” των Charles & Eddie και το παρουσιάζουν μέσα από ένα εντυπωσιακό flash mob με φόντο τις ομορφιές της Πάτρας!

Τίτλος τραγουδιού“Would I Lie”

Καλλιτέχνης: Cubaneros

Μουσική / Στίχοι: Peter Benson Vale, Mick Leeson, Panos Panagopoulos, Anaisa Vega Castillo, Indhira Xiques

Σκηνοθεσία: Konstandinos Botinis

Πρώτη Εκτέλεση: Charles & Eddie (1992)

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 23 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Το τραγούδι “Would I Lie to You?” κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1992 από το Αμερικάνικο duo των Charles & Eddie το οποίο έμελλε να γίνει και η μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας τους! Τους στίχους και τη μουσική του έγραψαν οι Mike Leeson και Peter Vale οι οποίοι απέσπασαν την ίδια χρονιά το βραβείο Ivor Novello για αυτό τους έργο ενώ το τραγούδι κατέκτησε κορυφαίες θέσεις στα παγκόσμια charts.

Είκοσι έξι χρόνια μετά το τραγούδι επανέρχεται με μια ολοκαίνουρια διασκευή που ηχογράφησε το ελληνικό-κουβανέζικο σχήμα των Cubaneros δίνοντας του όπως ήταν αναμενόμενο μια salsa εκτέλεση. Οι δύο κυρίες του group, Anaisa Vega Castillo και Indhira Xiques βρίσκονται και πάλι στη πρώτη γραμμή με τα φωνητικά τους τις οποίες πλαισιώνουν οι μουσικοί: Πάνος Παναγόπουλος (πιάνο, φωνητικά), Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος (τρομπόνι), Περικλής Αλιώπης (τρομπέτα) και Κώστας Παναγόπουλος (μπάσο, κρουστά).

Το τραγούδι απέκτησε και το δικό του video clip το οποίο σκηνοθετήθηκε από τον Κωνσταντίνο Μποτίνη με φόντο τις ομορφιές της Πάτρας και πιο συγκεκριμένα στη μαρίνα της πόλης (Θεατράκι). Εκεί οι Cubaneros επάνδρωσαν χορευτές salsa που χορογράφησαν ένα εντυπωσιακό flash mob προσφέροντας ένα άρτιο οπτικοακουστικό αποτέλεσμα!

Cubaneros - Would I Lie

Original Song: Charles & Eddie - Would I Lie To You? (1992)

Back To Top