skip to Main Content

Νέα Διασκευή & Video Clip | DevilDriver – (Ghost) Riders In The Sky

Οι DevilDriver μας δίνουν την δική τους εκδοχή στο “(Ghost) Riders In the Sky”…

Τίτλος τραγουδιού“(Ghost) Riders in the Sky”

Καλλιτέχνης: DevilDriver

Μουσική / Στίχοι: Stan Jones

Πρώτη εκτέλεση: Stan Jones

Σκηνοθεσία: N/A

Από το LP: “Outlaws ‘Til The End”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 6 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Το “(Ghost) Riders in the Sky” είναι ένα από τα πιο επιτυχημένατραγούδια όλων των εποχών. Υπάρχουν εκδοχές του σε όλα τα είδη μουσικής, όπως country, metal, classic rock, rockabilly, punk, κ.α. Το τραγούδι το έγραψε και το πρωτο-τραγούδησε ο Stan Jones το 1948. Οι στίχοι του αναφέρονται σε μία παραδοσιακή ιστορία ενός cowboy, την οποία την είχε πει στον 12χρονο τότε Jones, ένας φίλος τους cowboy. Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες/ συγκροτήματα που έχουν δανειστεί το τραγούδι και έχουν κάνει μεγάλη επιτυχία (Johnny Cash, The Outlaws, Sir and his Monsters, Toy Dolls…).

Έτσι, έκαναν και οι DevilDriver που ετοιμάζουν ολόκληρο δίσκο με διασκευές από παλιά πασίγνωστα τραγούδια. Ο δίσκος θα έχει τίτλο “Outlaws Til The End”. Ήδη μας έδωσαν ένα δείγμα με το “(Ghost) Riders in The Sky”, το οποίο το ερμήνευσαν μαζί με τους John Carter Cash (γιος του Johnny Cash), Ana Cristina Cash (απλή συνωνυμία με τον Cash), και Randy Blythe των Lamp of God. Ο ήχος τους είναι σκληρόq και απόλυτα heavy-metal. Μαζί με το τραγούδι γύρισαν και το video clip του, στο οποίο παρακολουθούμε την ηχογράφηση του τραγουδιού από τους DevilDriver και τους συνεργάτες τους.

Οι DevilDriver έχουν ήδη ανακοινώσει τα τραγούδια του νέου τους δίσκου και μερικά από αυτά είναι “Outlaw Man”, “If Drinking Don’t Kill Me”, “Whiskey River” με κορυφαίο το “Country Heroes”, το οποίο είναι αυτό που ανοίγει το album και θα συμμετέχει ο Hank Williams III. Οι DevilDriver δηλώνουν πολύ χαρούμενοι με το “Outlaws Til The End” και κυρίως με τη συνεργασία τους με τον Hank3 που είναι ο δημιουργός του “Country Heroes”.

Σαράμπαλη Κασιαλμά Ρόζα

DevilDriver – (Ghost) Riders In The Sky

Back To Top