skip to Main Content

Νέα Διασκευή & Video Clip | Leandro Da Silva – Samba De Janeiro

To πασίγνωστο “Samba De Janeiro” απέκτησε μια ακόμα πιο χορευτική εκτέλεση!

Τίτλος τραγουδιού“Samba De Janeiro”

Καλλιτέχνης: Leandro Da Silva

Μουσική / Στίχοι: Gottfried Engels, Ramon Zenker, Airto Moreira, Leandro Da Silva

Πρώτη Εκτέλεση: Bellini (1997)

Σκηνοθεσία: N/A

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 12 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Αν είστε DJ και σας αναζητούν απεγνωσμένα για τη λίστα αναπαραγωγής σας τότε θα πρέπει να ενημερώσετε τη λίστα σας με αυτή τη διασκευή. Πρόκειται για ένα νέο remix στο χορευτικό hit των Bellini, “Samba De Janeiro”. Ο Leandro Da Silva με αυτή τη νέα έκδοση φαίνεται πως για άλλη μια φορά θέλει να αποτίσει φόρο τιμής στην πατρίδα του, χωρίς όμως να παρεκκλίνει από την groovy ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει το ύφος του.

Ο Βραζιλιάνος μουσικός παραγωγός, επέλεξε ένα από τα πιο εμβληματικά και δημοφιλή τραγούδια που συμβολίζουν τη Βραζιλία, για να το φέρει στα μέτρα του. Η πρωτοβουλία του για την εν λόγω διασκευή είναι τολμηρή, αλλά τα συναισθήματα για το αποτέλεσμα είναι ανάμεικτα. Χρησιμοποιώντας τα παγκοσμίως γνωστά πνευστά, τα φωνητικά και τους ρυθμούς των κρουστών από το πρωτότυπο, αυτή η “Samba De Janeiro” έχει εμπλουτιστεί με έναν πιο ανθεκτικό house ήχο, φτάνοντας το groove στα ύψη και προσθέτοντας μερικά ακόμα ηλεκτρονικά στοιχεία, διατηρώντας το συνολικό vibe ηλιόλουστο και αναζωογονητικό. Ωστόσο είναι στιγμές που το τραγούδι αυτό δεν θυμίζει και πολύ το πρωτότυπο πράγμα που το καθιστά απλά μια ακόμα χορευτική dance-προσθήκη στα ανανεωμένα playlists των DJ’s σε όλο τον κόσμο!

Το πρωτότυπο τραγούδι κυκλοφόρησε το 1997, που έγραψαν οι Gottfried Engels και Ramon Zenker, πατώντας επάνω σε samples που δανείστηκαν από το τραγούδι του 1972, “Tombo In 7/4”, του Airto Moreira.

Leandro Da Silva - Samba De Janeiro

Original Version: Bellini - Samba De Janeiro (1997)

Back To Top