skip to Main Content

Νέα Διασκευή | Zayn – Bed Peace

Ο Zayn διασκευάζει το “Bed Peace” των Jhené Aiko και Childish Gambino!

Τίτλος τραγουδιού“Bed Peace”

Καλλιτέχνης: Zayn

Μουσική / Στίχοι: Childish Gambino, Jhené Aiko

Πρώτη εκτέλεση: Jhené Aiko feat. Childish Gambino (2013)

Εταιρεία: RCA Records

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 13 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Ακολουθώντας τις διασκευές που παρουσίασε σε τραγούδια της Beyoncé και του Elvis Presley, ο Zayn παρουσιάζει μια ακόμα διασκευή. Αυτή τη φορά επανέρχεται με μια διαφορετική εκδοχή του “Bed Peace” της Jhené Aiko.

Ο Βρετανός τραγουδιστής δίνει το δικό του στίγμα στο single που κυκλοφόρησε το 2013 μέσα από το δίσκο της Aiko, “Sail Out”, προσθέτοντας μια αισθησιακή και λεπτή αισθητική. Το πρωτότυπο τραγούδι είναι σε συνεργασία της Aiko με τον Childish Gambino, οι οποίοι υπέγραψαν επίσης τους στίχους και τη μουσική του.

Ο Zayn διασκεύασε πριν λίγο καιρό το “Me, Myself and I” της Beyoncé και το “Can’t Help (Falling In Love)” του Elvis Presley.

Μετά από την αποχώρηση του από το πασίγνωστο boy-band των One Direction, ο νεαρός τραγουδιστής συστήθηκε στο κοινό με την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά το 2016, υπό τον τίτλο “Mind of Mine”. Δύο χρόνια μετά έχει μπει ξανά στο studio με σκοπό την προετοιμασία του επόμενου δίσκου, υπό την δισκογραφική στέγη της RCA Records και για να μην νομίζετε πως οι κυκλοφορίες αυτών των διασκευών τον αποπροσανατολίζουν από την προετοιμασία αυτή, ο ίδιος έγραψε σε συνοδευτική λεζάντα του τραγουδιού: “Το Z2 έρχεται …” 

Zayn - Bed Peace

Jhené Aiko feat.Childish Gambino - Bed Peace (2013)

Back To Top