skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | 2 Chainz feat. Ariana Grande – Rule The World

Ο 2 Chainz συνεργάζεται με την Ariana Grande για το “Rule The World” από την νέα του δισκογραφική δουλειά!

Τίτλος τραγουδιού: “Rule The World

Καλλιτέχνης: 2 Chainz feat. Ariana Grande

Μουσική / Στίχοι: Carl McCormick, Racquelle Anteola, Richard Harrison, Moore Melvin Ray III, Tauheed Epps, Robert Watson, Christian Ward, Lerron Carson 

Εταιρεία: UMG Recordings

Από το LP: «Rap Or Go To The League»

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 1 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Ανήμερα της επίσημης πρεμιέρας της νέας δισκογραφικής δουλειάς του 2 Chainz, με τίτλο “Rap Or Go To The League” κυκλοφόρησε ακόμα ένα τραγούδι από τον δίσκο του, με τίτλο “Rule The World”. Πρόκειται για μία synth-R&B δημιουργία, στα φωνητικά της οποίας συναντάμε και την απαστράπτουσα κι άκρως επιτυχημένη Ariana Grande. Οι δύο καλλιτέχνες φαίνεται να συμπράττουν αρμονικά, με τον 2 Chainz να αναλαμβάνει το rap μέρος του τραγουδιού και την Grande να κρατάει τις pop ισορροπίες με το γνώριμο ύφος της.

Η ‘Βασίλισσα του Instagram’ καθιστά κάθε τραγούδι επιτυχία, δεδομένης και της παγκόσμιας απήχησης που έχει το fan club της, οπότε δεν περιμένουμε κάτι λιγότερο ούτε από το “Rule The World”. Από τη δική του την πλευρά, ο πολυβραβευμένος rapper δεν διστάζει να συνάψει συνεργασίες που είναι ‘έξω από τα νερά’ του και για τον λόγο αυτό, στο νέο του δισκογραφικό εγχείρημα συναντάμε αρκετά ονόματα της mainstream μουσικής βιομηχανίας, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται οι Chance The Rapper, Young Thug, Kendrick Lamar, Lil Wayne, και πολλοί ακόμα.

Ο δίσκος “Rap Or Go To The League” ήρθε ως follow-up του EP “Hot Wings Are A Girl’s Best Friend” που κυκλοφόρησε στις 16 Νοεμβρίου του 2018.

2 Chainz feat. Ariana Grande – Rule The World

Back To Top