skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Aloe Blacc feat. Ray Emmanuel – I’m Gonna Sing

Ο Aloe Blacc σε μία νέα version του “I’m Gonna Sing” σε συνεργασία με τον Ray Emmanuel!

Τίτλος τραγουδιού“I’m Gonna Sing”

Καλλιτέχνης: Aloe Blacc feat. Ray Emmanuel

Μουσική / Στίχοι: Aloe Blacc

Εταιρεία: Aloe Blacc

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Ένα μήνα μετά από την επίσημη κυκλοφορία του, το “I’m Gonna Sing” επέστρεψε μέσω του Aloe Blacc σε συνεργασία με τον Ray Emmanuel. Οι δύο καλλιτέχνες συνυπάρχουν αρμονικά και το αποτέλεσμα καταλήγει σε μία εύρυθμη, gospel δημιουργία, όπου οι δεύτερες φωνές σε συνεργασία με των δύο καλλιτεχνών δημιουργούν μία ιδιαίτερη ηθική ανύψωση. Μπορεί να μην υπάρχουν σοβαρές διαφοροποιήσεις από την πρωτότυπη εκδοχή του τραγουδιού, σε κάθε περίπτωση όμως, ο Aloe Blacc είναι άξιος αναφοράς.

Πέρα από τα μουσικά δρώμενα, ο Blacc είναι ένας ευαισθητοποιημένος πολίτης και πάνω από όλα Άνθρωπος. Δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουμε ακούσει να μιλάει για τα κοινά και να ενδιαφέρεται για τους συνανθρώπους του. Ακόμα ένα παράδειγμα είναι και η συνεισφορά του στη φύση. Πιο συγκεκριμένα, η ευσυνειδησία προκαλεί κινητοποίηση των θαυμαστών του, καθώς ο ίδιος προώθησε την δενδροφύτευση, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα “Plant A Seed Day”, που είναι στις 20 Μαρτίου.

Έχοντας ολοκληρώσει τη mini περιοδεία του, αυτόν τον καιρό λοιπόν, ο Blacc προετοιμάζει τις επόμενες εμφανίσεις του, οι οποίες κάπως θα καθυστερήσουν. Η πιο σύντομη είναι στις 26 Απριλίου στο Jazz Fest στη Νέα Ορλεάνη, ενώ η Ευρώπη θα έχει την τιμητική της τον Ιούλιο.

Aloe Blacc feat. Ray Emmanuel – I’m Gonna Sing

Back To Top