skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Bad Bunny feat. Diplo – 200 MPH

“200 MPH” έχει τίτλο το νέο τραγούδι των Bad Bunny και Diplo και είναι εδώ για να το απολαύσετε!

Τίτλος τραγουδιού“200 MPH”

Καλλιτέχνης: Bad Bunny feat. Diplo

Μουσική / Στίχοι: Bad Bunny

Εταιρεία: EMI Blackwood, Rimas Music

Από το LP: “X 100PRE”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 24 Δεκεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ο Πουερτορικανός τραγουδιστής της latin trap και reggaeton μουσικής, Bad Bunny, την Παραμονή των Χριστουγέννων έκανε την μεγάλη έκπληξη. Η κυκλοφορία του ντεμπούτου studio album του καθήλωσε το κοινό, μιας και ήταν κάτι το οποίο αναμέναμε χρόνια. Το εν λόγω album έχει τίτλο “X 100PRE” και κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρεία Rimas.

Όσα χρόνια βρίσκεται στο μουσικό προσκήνιο, ο Bad Bunny έχει συνεργαστεί με ουκ ολίγους καλλιτέχνες, επομένως θα ήταν αστείο εάν δεν υπήρχαν συνεργασίες του καλλιτέχνη με άλλα ονόματα στον δίσκο του. Από τα συνολικά δεκαπέντε τραγούδια του δίσκου, τα τρία αποτελούν μουσικές συμπράξεις. Ο Diplo, ο El Alfa και ο Drake έδωσαν τη δική τους πινελιά σε τρεις δημιουργίες.

Μία από αυτές, λοιπόν, σας παρουσιάζουμε σήμερα, με τίτλο “200 MPH”. Βασισμένο στα latin trap ηχοχρώματα, το “200MPH” σε μουσική και στίχους του ίδιου του Bad Bunny είναι εδώ για να μας παρασύρει σε πιο καλοκαιρινή διάθεση. Ο ίδιος ο καλλιτέχνης χαρακτήρισε το τραγούδι με περίσσιο ενθουσιασμό ως ένα “trap, αληθινό club banger”.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το “200MPH” κυκλοφόρησε ως ένα νέο promotional single του δίσκου, ενώ ήδη από αυτόν έχουμε απολαύσει τα singles “Estamos Bien”, “Mía” και “Solo de Mi”.

Bad Bunny feat. Diplo - 200 MPH

Back To Top