skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Beck feat. Robyn & The Lonely Island – Super Cool (from “The LEGO Movie 2”)

O Beck, η Robyn και οι The Lonely Island ενώνουν τις δυνάμεις για το τραγούδι “Super Cool” που ακούγεται στην ταινία “The LEGO Movie 2”.

Τίτλος τραγουδιού“Super Cool”

Καλλιτέχνης: Beck feat. Robyn & The Lonely Island

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: WaterTower Music

Από το O.S.T.: «The LEGO Movie 2»

Ημ/νία κυκλοφορίας O.S.T.: 7 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

Πριν από λίγες μέρες ο βραβευμένος με Grammy τραγουδοποιός, Beck κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο “Tarantula” που θα συμπεριλαμβάνεται σε μια ολοκαίνουρια συλλογή με τραγούδια που είναι εμπνευσμένα από την ταινία “Roma”. Διατηρώντας αυτή την κινηματογραφική διάθεση, ο άνθρωπος που έγραψε τις επιτυχίες “Loser”, “Where It’s At,” “Nobody’s Fault But My Own” και “Peaches and Cream” επανέρχεται με ένα ακόμα τραγούδι που συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της νέας ταινίας animation, “The Lego Movie 2”. Μάλιστα πρόκειται για μια συνεργασία με το συγκρότημα των The Lonely Island και της τραγουδίστριας Robyn. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι “Super Cool” και αν κρίνουμε από τον παράξενο συνδυασμό των ερμηνευτών του, μάλλον είναι κιόλας!

Το “Super Cool” είναι ένα εξαιρετικά χορευτικό τραγούδι, έξω από τα συνηθισμένα μοτίβα των ερμηνευτών του, που χρησιμοποιεί κυρίως ρυθμούς disco. Στο soundtrack της ταινίας θα συναντήσουμε επίσης ονόματα καλλιτεχνών όπως: Garfunkel & Oates, Superorganism, Stephanie Beatriz, Dillon Francis, T-Pain, That Girl Lay Lay, Tiffany Haddish, Matt and Kim κ.α.

Ο Beck κυκλοφόρησε το τελευταίο του album, με τίτλο “Colors”, το 2017, αλλά και ένα remix ενός νέου τραγουδιού των U2 το περασμένο έτος.

Beck feat. Robyn & The Lonely Island - Super Cool (from "The LEGO Movie 2")

Back To Top