skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Buddy Guy feat. Mick Jagger – You Did The Crime

Ο μεγάλος Buddy Guy, συνεργάζεται με τον Mick Jagger των Rolling Stones στο ολοκαίνουριο τραγούδι τους “You Did The Crime”!

Τίτλος τραγουδιού“You Did The Crime”

Καλλιτέχνης: Buddy Guy feat. Mick Jagger

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: SME/Silvertone

Από το LP: “The Blues Is Alive And Well”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 15 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Ο θρύλος των blues, Buddy Guy επανέρχεται με ένα ολοκαίνουριο single, με τίτλο “You Did The Crime”, στο οποίο συμμετέχει η “χρυσή” φωνή των Rolling Stones, Mick Jagger. Το τραγούδι είναι μέρος του τελευταίου album του Guy, “The Blues Is Alive And Well”, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες μέσω της Silvertone/RCA Records.

To επτάλεπτο αυτό αριστούργημα των δύο καλλιτεχνών είναι μια επισφράγιση της χρόνιας φιλίας τους και η απόδειξη πως τα blues ταιριάζουν απόλυτα στις φωνητικές δυνατότητες του Jagger. Αναμφισβήτητα μια από τις πιο ιδιαίτερες και καλές στιγμές στις δισκογραφίες αμφότερων!

Το τραγούδι ακολουθεί τα δύο προηγούμενα singles του δίσκου, “Nine Below Zero” (μια διασκευή στο τραγούδι του Sonny Boy Williamson), “Blue No More” (στο οποίο συμμετέχει ο James Bay) και ,“Cognac” στο οποίο συμμετέχει και ο στενός συνεργάτης του Jagger, από τους Rolling Stones, Keith Richards μαζί με τον έτερο κορυφαίο κιθαρίστα Jeff Beck

Ο Guy έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τους Rolling Stones. Εμφανίστηκε επίσης στην ταινία τους “Shine a Light” ερμηνεύοντας μαζί τους, το “Champagne & Reefer” του Waters.

Ο Guy θα είναι ο παραλήπτης του βραβείου Lifetime Achievement του The Americana Music Association στο Ryman Auditorium του Νάσβιλ στις 12 Σεπτεμβρίου και αμέσως μετά αναμένεται να επιστρέψει στην περιοδεία του για την υποστήριξη του νέου του δίσκου.

Buddy Guy feat. Mick Jagger - You Did The Crime

Back To Top