skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Calvin Harris feat. Sam Smith – Promises

Ο Calvin Harris συνεργάζεται με τον Sam Smith για το νέο του single, “Promises”.

Τίτλος τραγουδιού“Promises”

Καλλιτέχνης: Calvin Harris feat. Sam Smith

Μουσική / Στίχοι: Jessie Reyez, Sam Smith, Calvin Harris

Εταιρεία: Sony Music UK

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 17 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Ο Βρετανός μουσικός παραγωγός και DJ, Calvin Harris, έχει “αναστατώσει” αρκετά τις ραδιοφωνικές συχνότητες -και όχι μόνο- με τα τελευταία του singles, “Nuh Ready Nuh Ready” με τους PARTYNEXTDOOR και “One Kiss” με την Dua Lipa. Τελευταία του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά είναι το album “Funk Wav Bounces Vol. 1” του 2017 το οποίο είναι πλούσιο από συμμετοχές μεγάλων stars της παγκόσμιας hip-hop σκηνής όπως: Migos, Nicki Minaj, Frank Ocean, Pharrell Williams, Snoop Dogg, John Legend, Khalid, Kehlani κ.α. Ανάμεσά τους και η συμμετοχή της ανερχόμενης τραγουδίστριας Jessie Reyez, στο τραγούδι “Hard To Love”, με την οποία συνεργάστηκε για τη συγγραφή ενός ολοκαίνουριου τραγουδιού.

Ο τίτλος του είναι “Promises” και στα φωνητικά συναντάμε το όνομα του έτερου Βρετανού, super star, Sam Smith. Οι δύο καλλιτέχνες υπογράφουν τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού σε συνεργασία με την Reyez, η οποία ακούγεται και στο τραγούδι καθώς παρείχε τα υποστηρικτικά φωνητικά της.

Τόσο ο Harris όσο και ο Smith προ-ανήγγειλαν την κυκλοφορία αυτή μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης τους, εκφράζοντας τον έντονο ενθουσιασμό τους. Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα retro lyric video ενώ δεν έχει γίνει ακόμα σαφές αν βρισκόμαστε ενώπιον κάποιου promo για την επόμενη δισκογραφική δουλειά του Calvin Harris, καθώς το τραγούδι κυκλοφορεί -κι αυτό- ως ανεξάρτητο single μέσα από τις απανταχού streaming και download κονσόλες.

Calvin Harris feat. Sam Smith - Promises

Back To Top