skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Charli XCX feat. Brooke Candy, CupcakKe & Pabllo Vittar – I Got It

Η Charli XCX επιστρέφει με ένα ακόμα τραγούδι από το πολυαναμενόμενο mixtape της!

Τίτλος τραγουδιού“I Got It”

Καλλιτέχνης: Charli XCX feat. Brooke Candy, CupcakKe & Pabllo Vittar

Μουσική / Στίχοι: Jesse St. John, Pabllo Vittar, Rodrigo Gorky, Arthur Marques, A. G. Cook, ​cupcakKe, Charli XCX

Από το album: “Pop 2”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 15 Δεκέμβρη 2017

Art-Cover:

Ύστερα από τρία χρόνια δισκογραφικής αποχής, η καλλιτέχνιδα επιστρέφει δυναμικά με ολοκαίνουριο τραγούδι και την υπόσχεση μιας ολοκαίνουριας mixtape που αναμένεται να κρύβει πολλές εκπλήξεις. Το «Sucker» είναι το τελευταίο album που ακούσαμε από τη Charli και κυκλοφόρησε το 2014. Από τότε η τραγουδίστρια είχε αφιερώσει τον χρόνο της σε συχνές περιοδείες, στη κυκλοφορία ενός EP με τίτλο «Vroom Vroom», μιας ακόμα mixtape, «Number 1 Angel», αλλά και ενός hit single, «Boys». Παράλληλα, κατά διαστήματα την απολαύσαμε σε διάφορες συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως οι David Guetta, Mura Masa, Weathan και άλλους. Τώρα, λοιπόν, η Charli επανέρχεται γεμάτη εκπλήξεις.

Το νέο της τραγούδι, λοιπόν, έχει τίτλο “I Got It” και είναι το δεύτερο τραγούδι που κυκλοφορεί μέσα από το αναμενόμενο mixtape της, μετά από το «Out of My Head» και “Unlock it” . Στο τραγούδι συμμετέχουν οι Pabllo Vittar, ​cupcakKe και Brooke Candy και πρόκειται για το χειρότερο δείγμα της ως τώρα από το “Pop2”, καθώς το μόνο που μπορεί να σου προκαλέσει η μουσική και οι στίχοι του είναι… πονοκέφαλο! Μοναδική υποφερτή στιγμή του είναι το verse του cupcakKe, που δυστυχώς αδυνατεί να το σώσει!

Νωρίτερα, η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε μέσω των προσωπικών της κοινωνικών μέσων δικτύωσης πως η νέα της mixtape που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Δεκεμβρίου, θα έχει τίτλο “Pop 2” και θα περιλαμβάνει συνεργασίες με τους MØ, Carly Rae Jepsen, Caroline Polachek (πρώην μέλος των Chairlift), Mykki Blanco, Dorian Electra, Alma, Tove Lo, Tommy Cash και πολλούς ακόμα.

Charli XCX feat. Brooke Candy, CupcakKe & Pabllo Vittar - I Got It

Back To Top