skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Chris Declercq feat. Lemmy Kilmister – We Are The Ones

Ο Lemmy Kilmister συνεργάστηκε με τον κιθαρίστα Chris Declercq κι επιτέλους το αποτέλεσμα κυκλοφόρησε ανάμεσά μας!

Τίτλος τραγουδιού“We Are The Ones”

Καλλιτέχνης: Chris Declercq feat. Lemmy Kilmister

Μουσική / Στίχοι: Chris Declercq, Lemmy Kilmister

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 2 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Οι συστάσεις είναι περιττές, ο Lemmy αποτέλεσε σύμβολο των Motörhead και ο χαμός του το 2015 τάραξε τα νερά της μουσικής βιομηχανίας. Άφθονο ακυκλοφόρητο υλικό, όπως πολύ καλά μπορείτε να φανταστείτε υπάρχει στα ‘συρτάρια’ και ήρθε η ώρα να ακούσουμε ένα δείγμα από αυτό. Ένα από τα τελευταία τραγούδια που ηχογράφησε ο Kilmister ήρθε στο προσκήνιο και ο λόγος γίνεται για το “We Are the Ones”.

Σε αυτό, ο Lenny κρατάει τα ηνία, όντας ο βασικός τραγουδιστής και μπασίστας, ενώ στο πλευρό του έχει τον κιθαρίστα Chris Declercq, μαζί με τον οποίο ανέλαβαν την συνολική σύνθεση του τραγουδιού. Η παραγωγή του heavy metal “We Are the Ones” φέρει την υπογραφή του Cameron Webb, ενώ αξιοσημείωτη είναι η συμμετοχή του drummer των A Perfect Circle, Josh Freese. Ακούγοντάς το, έρχονται στο μυαλό μνήμες από την ένδοξη εποχή του Lemmy με το κοινό να ζητωκραυγάζει πάντοτε στο πλευρό του.

Ο Declercq σε σχετικές του δηλώσεις ανέφερε για τον Lemmy: “Άνοιξες μία πόρτα που κανείς άλλος δεν ήθελε να ανοίξει για εμένα. Μου επέτρεψες να μοιραστώ σημαντικές στιγμές με εσένα ως συνθέτης, μουσικός και φίλος. […] Βοηθώντας με, έδειξες πως είσαι ο πιο γενναιόδωρος ταπεινός και τίμιος άνδρας. Τιμώ το δώρο σου κάθε μέρα και είσαι πάντα στην καρδιά μου.”

Chris Declercq feat. Lemmy Kilmister - We Are The Ones

Back To Top