skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Ciara feat. Tekno – Freak Me

Η Ciara κυκλοφόρησε άλλο ένα τραγούδι από τον πολύ-αναμενόμενο δίσκο της.

Τίτλος τραγουδιού“Freak Me”

Καλλιτέχνης: Ciara feat. Tekno

Μουσική / Στίχοι: Tiwa Savage, Theron Thomas, Michael Ajereh Collins, J.R. Rotem, Charles Enebeli, Tekno, Ciara

Εταιρεία: Beauty Marks Entertainment

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 10 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές της παγκόσμιας mainstream μουσικής έχει ξεκινήσει να προετοιμάζει το έδαφος για τη μεγάλη επιστροφή της. Ο λόγος για τη Ciara, η οποία κυκλοφόρησε, πριν από περίπου ένα μήνα, το νέο της τραγούδι που φέρει τον τίτλο “Level Up”. Όπως όλα δείχνουν, επρόκειτο για τον προπομπό του αναμενόμενου και εβδόμου κατά σειρά δίσκου της, για τον οποίο ακόμα δεν έχουν διαρρεύσει περισσότερες πληροφορίες.

Το “Level Up” έχει ήδη ενθουσιάσει το κοινό της και μη, καθώς έχει μία σταθερή και ανοδική πορεία στα παγκόσμια charts. Η Ciara, για να καταφέρει να κρατήσει το ενδιαφέρον, αλλά και να γλυκάνει την αναμονή των θαυμαστών της, αποφάσισε να μας χαρίσει άλλη μία επίδοξη επιτυχία.

Ο τίτλος του ολοκαίνουριου single της, που έκανε την εμφάνισή του σε streaming εφαρμογές, είναι “Freak Me”. Το τραγούδι κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρία που έχει ξεκινήσει η Ciara και είναι μία συνεργασία με το Νιγηριανό Αφροαμερικάνο τραγουδιστή Tekno. Η διάσημη ερμηνεύτρια, στο εν λόγω τραγούδι, πειραματίζεται με νέους ήχους και αλλάζει κατεύθυνση, καθώς έχει αρκετά tropic στοιχεία. Η Ciara έχει ως στόχο, με το follow-up του ομώνυμου δίσκο της, να κάνει όλη την υφήλιο να χορεύει και πάλι.

Ciara feat. Tekno - Freak Me

Back To Top