skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | CNCO, Meghan Trainor & Sean Paul – Hey DJ (Remix)

Οι CNCO επανακυκλοφορούν την επιτυχία τους “Hey DJ” σε συνεργασία με την Meghan Trainor και τον Sean Paul.

Τίτλος τραγουδιού“Hey DJ (Remix)”

Καλλιτέχνης: CNCO, Meghan Trainor & Sean Paul

Μουσική / Στίχοι: Edgardo Miranda, Edgar Barrera, Llandel Veguilla, Marco Masis, Jeannelyz Marcano

Εταιρεία: Sony Latin

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 9 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

To δημοφιλές boy-band των CNCO επανέρχεται με μια ολοκαίνουρια συνεργασία που θα συζητηθεί. Έχοντας κυκλοφορήσει δύο ανεξάρτητα singles μετά από την κυκλοφορία του δεύτερου, ομώνυμου studio album τους, (“Díganle (Remix)” με τις Leslie Grace και Becky G και “Llegaste Tú” με τον Prince Royce), το συγκρότημα επανακυκλοφορεί την μεγάλη του επιτυχία “Hey DJ” με ένα ολοκαίνουριο remix στο οποίο συμμετέχουν η Meghan Trainor και ο Sean Paul.

H πρωτότυπη εκδοχή του είχε κυκλοφορήσει τόσο σε solo όσο και σε μορφή συνεργασίας με τον Πορτορικανό τραγουδιστή Yandel και ήταν το πρώτο επίσημο single μέσα από το δίσκο “CNCO”.

Η νέα αυτή εκτέλεση του τραγουδιού είχε προλογιστεί τόσο από το συγκρότημα όσο και από την Αμερικανίδα τραγουδίστρια μέσα από διάφορες αναρτήσεις αλλά συνεντεύξεις τους στα ΜΜΕ προκαλώντας ανυπομονησία στους απανταχού fans. Συμπληρωματικά τα τρία αυτά μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας δισκογραφίας συναντήθηκαν εκ νέου για τα γυρίσματα του music video που θα συνοδεύσει το τραγούδι που αναμένεται να κάνει σύντομα πρεμιέρα.

CNCO, Meghan Trainor & Sean Paul - Hey DJ (Remix)

Back To Top