skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | David Guetta feat. Showtek – Your Love

Είσαστε έτοιμοι για ακόμα ένα dance τραγούδι από τον David Guetta; Αυτή τη φορά ήρθε σε συνεργασία με τους Showtek!

Τίτλος τραγουδιού“Your Love”

Καλλιτέχνης: David Guetta feat. Showtek

Μουσική / Στίχοι: Wouter Janssen, Sjoerd Janssen, Ralph Wegner, Joren van der Voort, Jaap Reesema, Fred McFarlane, David Guetta, Allen George

Εταιρεία: What a Music Ltd

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 14 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Η επιτυχία είναι δεδομένη και αυτό οφείλεται στην φήμη που έχει δημιουργήσει γύρω από το όνομά του ο David Guetta. Όταν λοιπόν το όνομα αυτό συνδυάζεται με αυτό του electro dance duo από την Δανία, Showtek, αντιλαμβάνεστε πως μιλάμε για ακόμα μία επιτυχία. Ο λόγος λοιπόν γίνεται για το τραγούδι “Your Love”. Μία uptempo, χορευτική δημιουργία ήρθε από τις τρεις αυτούς καλλιτέχνες στις 14 Ιουνίου για να μας συνεπάρει στο ρυθμό της και να μας προκαλέσει να χορέψουμε. Dancehall ηχοχρώματα συνδυάζονται αξιοπρεπώς με electro αναφορές. Οι θαυμαστές του Guetta ανυπομονούν για νέο υλικό του και ο ίδιος που και που τους πετάει λίγο «τυράκι», ώστε να τους κρατάει σε εγρήγορση.

Από τη δική τους την πλευρά, οι Showtek που απαρτίζονται από τους Wouter και Sjoerd Janssen κυκλοφόρησαν τον Ιούλιο του 2017 το EP τους, “Amen”, το οποίο δέχτηκε ποικίλες κριτικές. Το εν λόγω τραγούδι ήρθε ως follow-up του “Flames” που κυκλοφόρησε ο Guetta σε συνεργασία με την Sia. Αξίζει να σημειώσουμε πως πέρα από τις άπειρες ανεξάρτητες κυκλοφορίες του, ο David Guetta όλο αυτό το διάστημα δεν έχει κυκλοφορήσει κάποια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά. Το πιο πρόσφατο εγχείρημά του ήταν το 2014 και έχει τίτλο “Listen” και η απήχηση που είχε στο παγκόσμιο κοινό ξεπέρασε για ακόμα μία φορά κάθε προσδοκία.

David Guetta feat. Showtek – Your Love

Back To Top