skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Dinah Jane feat. Ty Dolla $ign & Marc E. Bassy – Bottled Up

Η Dinah Jane παρουσιάζει το πρώτο της solo single, μετά την προσωρινή διακοπή των Fifth Harmony.

Τίτλος τραγουδιού“Bottled Up”

Καλλιτέχνης: Dinah Jane feat. Ty Dolla $ign & Marc E. Bassy

Μουσική / Στίχοι: A.CHAL, Ty Dolla $ign, Marc E. Bassy & Dinah Jane

Εταιρεία: HITCO

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 21 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Όπως όλα δείχνουν το girl band που ακούει στο όνομα Fifth Harmony βρίσκεται στο τέλος του, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, καθώς τα μέλη του μιλούν για ‘διάλειμμα’. Η Camila Cabello ήταν η πρώτη που αποχώρησε περίπου 2 χρόνια πριν και ήδη έχει καταφέρει να είναι μία από τις πιο mainstream pop stars της χρονιάς.

Η Lauren Jauregui ήταν η δεύτερη, που παρ’ όλο που βρισκόταν στο συγκρότημα, είχε κάνει κάποια ανεξάρτητα βήματα, όπως η συμμετοχή της στο “Strangers” της Halsey. Εφόσον η ανακοίνωση για προσωρινή διακοπή των Fifth Harmony έγινε το Μάρτιο του 2018, τα υπόλοιπα μέλη έχουν ξεκινήσει να αναζητούν στιχουργούς και παραγωγούς για solo βήματά τους. Η επόμενη που παρουσιάζει κάτι δικό της είναι η Dinah Jane, η οποία κυκλοφόρησε το ντεμπούτο solo τραγούδι της.

Ο τίτλος του είναι “Bottled Up” και για να καταφέρει να είναι μία δυναμική αρχή συνεργάστηκε με τους Marc E. Bassy και Ty Dolla $ign. Η επιλογή των δύο καλλιτεχνών ήταν κοινή απόφαση της Jane και της ομάδας της, καθώς είχαν μία λίστα καλλιτεχνών και κατέληξαν σε αυτά. Το “Bottled Up” είναι ένα urban – R&B τραγούδι, το οποίο είναι για κάποιον που δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του και επιλέγει τις διάφορες επιβλαβείς ουσίες (κάπνισμα, ποτό). Ταυτόχρονα με την πρεμιέρα του single, κυκλοφόρησε και το lyric video του, το οποίο θυμίζει ένα επίσημο video clip.

Dinah Jane feat. Ty Dolla $ign & Marc E. Bassy – Bottled Up

Back To Top