skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Elijah Woods x Jamie Fine feat. Camila Cabello – Ain’t Easy

Το μουσικό duo των Elijah Woods x Jamie Fine χρησιμοποιεί το demo του τραγουδιού “Ain’t Easy” της Camila Cabello για ένα ολοκαίνουριο remix και χτυπούν κατευθείαν την κορυφή των Καναδικών charts!

Τίτλος τραγουδιού“Ain’t Easy”

Καλλιτέχνης: Elijah Woods x Jamie Fine feat. Camila Cabello 

Μουσική / Στίχοι: Elijah Woods, Jamie Fine, Camila Cabello, Zachary Skelton, Ryan Tedder

Εταιρεία: Big Machine

Από το EP: “The Launch”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 17 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Στο τελευταίο επεισόδιο του The Launch που μεταδόθηκε την περασμένη εβδομάδα, το μουσικό duo των Elijah Woods x Jamie Fine έφεραν τους dancehall, EDM και pop ήχους στο τραγούδι “Ain’t Easy”, που έχουν γράψει οι Ryan Tedder και Camila Cabello. Το τραγούδι έχει διαρρεύσει στο παρελθόν ως ακυκλοφόρητο τραγούδι της Cabello, ωστόσο ο μέντορας του duo και frontman του πασίγνωστου group, OneRepublic, Ryan Tedder, τους βοήθησε και έβαλαν το δικό τους στοιχεία σε αυτό άκρως θετικό και υψηλής ενέργειας τραγούδι και σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την μετάδοση του στο talent show, το τραγούδι πήγε κατευθείαν στο No.1 του Καναδά.

Σε συνέντευξη που έδωσε αμέσως μετά η Cabello έστειλε τα θερμά της συγχαρητήρια στον Elijah και στην Jamie. “Συγχαρητήρια, πρώτα απ ‘όλα! Συγχαρητήρια για το ότι βρίσκεστε στην κορυφή των charts αυτή τη στιγμή. Είναι πραγματικά καταπληκτικό”, δήλωσε η Cabello. “Ο Ryan δεν είναι εδώ, αλλά εξ ονόματος του Ryan και εμένα, συγχαρητήρια φιλαράκια! Αυτό είναι τόσο εκπληκτικό και σας ευχαριστώ που βάλατε τις φωνές σας στο τραγούδι. Αυτό είναι τόσο ωραίο!”.

Το remix αυτό κυκλοφορεί ήδη ως ανεξάρτητο single από την Big Machine Label Group, μέσα από κάθε γνωστή streaming και download πλατφόρμα -προς το παρόν- μόνο σε ηλεκτρονική μορφή.

Elijah Woods x Jamie Fine feat. Camila Cabello - Ain't Easy

Back To Top