skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Enima feat. Quavo, Offset, Hoodrich Pablo Juan & Ness – Water

O Γάλλος rapper από το Μόντρεαλ επιστρέφει με μια δυνατή συνεργασία…

Τίτλος τραγουδιού“Water”

Καλλιτέχνης: Enima feat. Quavo, Offset, Hoodrich Pablo Juan & Ness

Μουσική / Στίχοι: Ness, Hoodrich Pablo Juan, Offset, Quavo, Emina

Από το album: “OPN”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : T.B.A.

Art-Cover:

Το νέο τραγούδι του Enima έχει τίτλο «Water» και μόλις κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τους Quavo, Offset, Hoodrich Pablo Juan και Ness.

Ο Enima αποτελεί κεντρική φιγούρα στη rap μουσική του Μόντρεαλ και στόχος του είναι σταθερά και δυναμικά να μοιραστεί τη μουσική και το ταλέντο του με όλους. Tον περασμένο χρόνο, ο καλλιτέχνης είχε μια πρωτοφανή ανοδική πορεία με περισσότερα από ένα εκατομμύριο views, χιλιάδες πωλήσεις album του, streamings, αλλά και πολλές πωλήσεις εισιτηρίων σε live συναυλίες που πραγματοποίησε.

Το 2018 φαίνεται εξίσου υποσχόμενο, τοποθετώντας τον στο επίκεντρο της mainstream μουσικής σκηνής με τη νέα του αυτή συνεργασία για το «Water» που φτάνει, δίνοντας μας επίσης μια γεύση από τον νέο του δίσκο με τίτλο «OPN».

Ο λόγος προφανής μιας και η συνεργασία του με δυο από τα τρία μέλη των Migos υπόσχονται μια θέση στη κορυφή. Το hip hop trio έχει καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές των fans τους σε όλο τον κόσμο, συγκεντρώνοντας ένα δις streams για το «Cuture II», ενώ η κάθε τους μουσική κίνηση αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια νέα επιτυχία. Οι Quavo και Offset σταδιακά το τελευταίο διάστημα ακολουθούν solo projects, με τελευταίο μουσικό τους εγχείρημα να τους φέρνει κοντά στον Enima.

Enima feat. Quavo, Offset, Hoodrich Pablo Juan & Ness - Water

Back To Top