skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Ermal Meta feat. J-AX – Un Altra Volta da Rischiare

“Un Altra Volta da Rischiare” είναι ο τίτλος της ολοκαίνουριας συνεργασίας των δύο μεγάλων Ιταλών ερμηνευτών Ermal Meta και J-AX!

Τίτλος τραγουδιού“Un altra volta da rischiare”

Καλλιτέχνης: Ermal Meta feat. J-AX

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Tetoyoshi Music 

Από το LP: “Non abbiamo armi il concerto (Live)”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 25 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Το 2018 ο Αλβανό-Ιταλός τραγουδιστής Ermal Meta έγινε γνωστός για τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό της Eurovision όταν εκπροσώπησε την Ιταλία με το τραγούδι “Non mi avete fatto niente”. Μέσα στις πρώτες μέρες του 2019 ωστόσο, ο Ermal κυκλοφόρησε το ολοκαίνουριο single του “Un’altra volta da rischiare” σε ένα εντελώς απροσδόκητο ντουέτο με τον J-Ax.

Λίγοι θυμούνται (ή πήραν χαμπάρι) πως πριν από μερικούς μήνες οι δύο ερμηνευτές είχαν ανταλλάξει μερικά “αστεία” δημοσίως μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Κατά την διάρκεια της τελευταίας σεζόν του Ιταλικού «The Voice», ο J-Ax είπε στην τηλεόραση: «Ο ErmalMeta έχει για όνομα, το όνομα μιας αλοιφής για μυϊκή καταπόνηση, αλλά είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδοποιούς της σύγχρονης ιταλικής μουσικής». Ο Ermal στο Twitter απάντησε τότε ειρωνικά: “Θείε (=zio, ψευδώνυμο του J-Ax) όταν θες να σου βάλω λίγη “αλοιφή!”.

Αν και οι δύο καλλιτέχνες δεν μπορούσαν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον για αρκετό καιρό, τελικά τα κατάφεραν και αποφάσισαν να συνεργαστούν. Το 2016 μάλιστα, όταν ο J-Ax ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του Nek για τη βραδινή εκπομπή «Amici», έγραψε για τον Meta το τραγούδι «Big Boy» που συνόδευε το ομότιτλο βιβλίο του Sergio Sylvestre, ένα τραγούδι που του έφερε πολλή τύχη (και τη νίκη, επίσης) στην ομάδα του J-Ax.

Ermal Meta feat. J-AX - Un Altra Volta da Rischiare

Back To Top