skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Florida Georgia Line feat. HARDY – Y’all Boys

Oι Florida Georgia Line συνεργάζονται εκ νέου με τον Hardy στο νέο τους τραγούδι, “Y’all Boys”!

Τίτλος τραγουδιού“Y’all Boys”

Καλλιτέχνης: Florida Georgia Line feat. HARDY

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Big Machine Label Group

Από το LP: “Can’t Say I Ain’t Country”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 15 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

Οι Florida Georgia Line αποτίουν φόρο τιμής στα αγόρια με την τελευταία κυκλοφορία τους, “Y’all Boys”, μια νέα συνεργασία με τον HARDY. Το τραγούδι συνοδεύεται επίσης από ένα νέο όμορφο lyric video με εικόνες από το προσωπικό αρχείο των FGL, όπου εμφανίζονται να ψαρεύουν, να περνούν καλά στην παραλία, να τρέχουν με μηχανές και γρήγορα αυτοκίνητα και γενικότερα να κάνουν πράγματα αμιγώς αντρικά.

Το τραγούδι ακολουθεί την έτερη συνεργασία του σχήματος με τον Jason Derulo που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες με τίτλο “Women”, και στιχουργικά εξυπηρετούσε ακριβώς αντίθετα απ’ότι το εν λόγω single!

Το δίδυμο της country έγραψε μέσω της σελίδας του στο Twitter, ήταν “τιμή να έχουμε τον Jason Derulo σε αυτό το τραγούδι. Είναι ένα τραγούδι που απλά βάζει τις γυναίκες σε μια πλατφόρμα όπως ακριβώς το αξίζουν. Το «Women» είναι ένα αφιέρωμα σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω. Δεν θα ήμασταν εδώ χωρίς αυτές».

Ο μεγάλος παραγωγός Joey Moi είναι και πάλι πίσω από την παραγωγή του επερχόμενου album των FGL που αποτελείται από 19 τραγούδια συνολικά. To album θα έχει τίτλο “Can’t Say I Ain’t Country”, και θα κυκλοφορήσει στις 15 Φεβρουαρίου.

Florida Georgia Line feat. HARDY - Y'all Boys

Back To Top