skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Gallant feat. Sufjan Stevens & Rebecca Sugar – TOOGOODTOBETRUE

Ο Christopher Gallant επιστρέφει με νέο τραγούδι και μια δυναμική συνεργασία.

Τίτλος τραγουδιού“TOOGOODTOBETRUE”

Καλλιτέχνης: Gallant feat. Sufjan Stevens & Rebecca Sugar

Μουσική / Στίχοι: Sufjan Stevens & Gallant

Εταιρεία: Mind of a Genius

Από το LP: “This Does Not Fit”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 21 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ο R&B τραγουδιστής και τραγουδοποιός Gallant ενώνει τις δυνάμεις του με τον Sufjan Stevens και τη Rebecca Sugar στο ολοκαίνουριο τραγούδι του που φέρει τον τίτλο «TOOGOODTOBETRUE», τη σύνθεση του οποίου ανέλαβε ο καλλιτέχνης από κοινού με τον Stevens. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο αυτοί καλλιτέχνες αποφασίζουν να ενώσουν το μουσικό τους ταλέντο.

Ο Gallant κατάφερε να τραβήξει τη προσοχή του κοινού πριν μερικά χρόνια, μέσω της επιτυχημένης διασκευής του στο «Hotline Bling» σε συνεργασία για μια ακόμη φορά με τον Sufjan, όταν το τραγούδι αυτό του Drake αποτελούσε ένα από τα top hits του 2015. Ο Gallant ύστερα συνέχισε την επιτυχημένη του πορεία με τη κυκλοφορία του ολοκληρωμένου ντεμπούτου album του «Ology», το οποίο ακολούθησε τον επόμενο χρόνο.

Τον τελευταίο χρόνο, ο Gallant παρουσίασε τρία ακόμη νέα singles, με τίτλο «Gentleman», «Doesn’t Matter» και «Haha No One Can Hear You!», με το «TOOGOODTOBETRUE» να κάνει μόλις την εμφάνισή του. Μάλιστα, ο τραγουδιστής ανακοίνωσε πως η νέα δισκογραφική του δουλειά, που ακούει στο όνομα «This Does Not Fit» αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.

Gallant feat. Sufjan Stevens & Rebecca Sugar - TOOGOODTOBETRUE

Back To Top