skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Gucci Mane, Bruno Mars & Kodak Black – Wake Up in the Sky

Gucci Mane, Bruno Mars και Kodak Black μαζί στο ολοκαίνουριο single, “Wake Up in the Sky”.

Τίτλος τραγουδιού“Wake Up in the Sky”

Καλλιτέχνες: Gucci Mane, Bruno Mars & Kodak Black 

Μουσική / Στίχοι: Gucci Mane, Bruno Mars, Kodak Black 

Εταιρεία: Atlantic/Warner

Από το LP: “Evil Genius”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 14 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Το “Wake Up In The Sky” είναι το τρίτο κατά σειρά single από το αναμενόμενο album του Gucci Mane, “Evil Genius”, ακολουθώντας τα “Solitaire” (με τους Lil Yachty & Migosκαι “Kept Back” (με τον Lil Pump)στο οποίο συμμετέχουν επίσης οι Bruno Mars και Kodak Black. Το τραγούδι είναι μια ωδή στην “μεγάλη” ζωή, με τους Gucci, Mars και τον Kodak να συζητούν για διάφορα φάρμακα, αλκοόλ και τα καλύτερα πράγματα στη ζωή.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Gucci Mane και ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής, Bruno Mars συνεργάζονται σε κάποιο τραγούδι. Τον περασμένο Απρίλιο ο Mane έκανε ένα featuring στο remix της μεγάλης επιτυχίας του δεύτερου, “That’s What I Like”. Ταυτόχρονα, αυτή είναι η δεύτερη συνεργασία μεταξύ του Wop και του Kodak, η πρώτη ήταν το “Vibin In This Bih” από το mix-tape του Kodak “Lil B.I.G. Pac” του 2016.

Την περασμένη χρονιά ο Gucci Mane μας κράτησε απασχολημένους κυκλοφορώντας τρία διαφορετικά albums: “El Gato The Human Glacier”, “Mr Davis” και “Droptop Wop”. Λίγο μετά την κυκλοφορία του τελευταίου, ο Mane, ανακοίνωσε τον ερχομό ενός ακόμα album, του “Evil Genius”. Ακόμα δεν έχει μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κυκλοφορία του, ωστόσο από το Instagram του, επιβεβαιώνει τακτικά πως πρόκειται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα!

Gucci Mane, Bruno Mars & Kodak Black - Wake Up in the Sky

Back To Top