skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Il Volo & Gloria Estefan – Ay Ay Ay Amor

Οι Ιταλοί Il Volo συναντούν την μεγάλη ντίβα Gloria Estefan σε μια εκρηκτική συνεργασία!

Τίτλος τραγουδιού“Ay Ay Ay Amor”

Καλλιτέχνης: Il Volo & Gloria Estefan

Μουσική / Στίχοι: Archie Peña, Emilio & Gloria Estefan

Εταιρεία: SME/Sony Music Latin

Από το LP: “Ámame”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 30 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Το operatic-pop trio των Ιταλών Il Volo επανέρχεται με μια ολοκαίνουρια δισκογραφική δουλειά που έχει τίτλο “Ámame”. Το album αποτελείται από έντεκα ολοκαίνουρια τραγούδια ερμηνευμένα όλα στα ισπανικά όπως ακριβώς και το single που προλόγιζε το δίσκο, το ξεσηκωτικό “Noche Sin Día” που είναι σε συνεργασία με το Κουβανέζικο reggaeton σχήμα των Gente De Zona.

Το album περιέχει άλλες τρεις συνεργασίες με ονόματα της latin σκηνής όπως αυτό του Jomal στο “Santa Cecilia” αλλά και του El Micha στο “Qué Difícil Es la Vida”. Το όνομα που κλέβει ωστόσο τις εντυπώσεις είναι εκείνο της μεγάλης ντίβας Gloria Estefan στο τραγούδι “Ay Ay Ay Amor” που κλείνει το δίσκο.

Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφουν η ίδια η Gloria Estefan μαζί με τον σύζυγό της Emilio που ανέλαβε και την παραγωγή του τραγουδιού, μαζί με τον Archie Peña. Στα υποστηρικτικά φωνητικά συναντάμε τα ονόματα των Vicky Echeverri και των αδερφώνRicardo και Alberto Gaitán που αποτελούν το βραβευμένο με Latin Grammy, duo των Gaitanes.

Il Volo & Gloria Estefan - Ay Ay Ay Amor

Back To Top