skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Jamie Berry feat.Alice Francis – Liberate

Ο μάγος της electro-jazz, Jamie Berry, επιστρέφει!

Τίτλος τραγουδιού: “Liberate”

Καλλιτέχνης: Jamie Berry feat.Alice Francis

Μουσική / Στίχοι: Jamie Berry

Από το album: “Frenzy”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 15 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Η καταγωγή του είναι από το Lincolnshire της Αγγλίας, αλλά ο Jamie Berry βρήκε ένα μουσικό σπίτι τα τελευταία έξι χρόνια στο Leeds. με γνώμονα πάντα τη μουσική των 20’s και 30’s επαναφέρει νοσταλγικές μελωδίες και τις αναμοχλεύει με house και electro στοιχεία. Ο Jamie Berry έγινε γρήγορα γνωστός στους λάτρεις του είδους, χαρίζοντας ιδιαίτερα τραγούδια… δύο ταχυτήτων!

Μέσα σε μόλις τέσσερα σύντομα χρόνια, ο Jamie έχει γίνει ένα δημοφιλές όνομα σε αυτό το κύκλωμα, με επιτυχημένες περιοδείες στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων χωρών όπως: Γερμανία, Γαλλία, Ελβετία, Αυστρία και Καναδάς.

Μετά από την κυκλοφορία τεσσάρων επιτυχημένων EP’s, ο Jamie επιστρέφει με το πρώτο του ολοκληρωμένο δισκογραφικό εγχείρημα που φέρει τον τίτλο “Frenzy” και μας παραθέτει 10 νέες δημιουργίες του. Στο tracklist του θα συναντήσετε και αρκετές συμμετοχές από ονόματα όπως: Sophie Cinnamond, Heather Melgram, Georgia Thursting, Jemio, Emma Lea αλλά και του αγαπημένου συγκροτήματος των Alice Francis με τους οποίους τραγουδούν το “Liberate”, ένα απόλυτα απελευθερωτικό άσμα που πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για μια καλή θέση στα ανάλογα charts!

Jamie Berry feat.Alice Francis - Liberate

Back To Top