skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Juanes & Alvaro Soler – Arte

Ήρθε η στιγμή να σας παρουσιάσουμε τη νέα επιτυχία του Juanes σε συνεργασία με τον Alvaro Soler, με τίτλο “Arte”!

Τίτλος τραγουδιού“Arte”

Καλλιτέχνης: Juanes & Alvaro Soler 

Μουσική / Στίχοι: Juanes, Yoel Henriquez, The Dro1dz, Jovany Barreto

Εταιρεία: Universal 

Από το O.S.T.: “No Manches Frida 2”

Ημ/νία κυκλοφορίας O.S.T.: 15 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Ο αγαπημένος λατίνος καλλιτέχνης Juanes συνεργάστηκε με τον Ισπανό, Alvaro Soler για τη δημιουργία ενός τραγουδιού που θα συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας “No Manches Frida 2”. Να σημειώσουμε εδώ ότι στην ταινία, που γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Nacho G. Velilla, πρωταγωνιστούν οι Omar Chaparro και Martha Higareda. Όσο για το είδος της ταινίας, πρόκειται για μία ιστορία αγάπης που παρουσιάζεται με κωμικό τρόπο.

Η μουσική δουλειά-σφραγίδα για την ταινία χαρακτηρίστηκε ως «τέλεια» από τους παραγωγούς, αφού είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόταν και ταίριαζε ως μουσική υπόκρουση για την παρουσίαση ενός μέρους των δρωμένων. Το single μας παρουσιάζει τις σκέψεις ενός άνδρα, ο οποίος σκιαγραφεί το πρόσωπο στο οποίο συναντά τον μεγάλο του έρωτα και τον παρομοιάζει με τέχνη. Σκέφτεται «Αν ήσουν τέχνη, θα απαγορευόταν να σε αγγίξω. Μόνο το να σε βλέπω ξυπνά και τις πέντε αισθήσεις μου» και συμπληρώνει με έναν εκπληκτικά μελωδικό τρόπο τα όσα διασχίζουν τους λαβυρίνθους του μυαλού του και τα όσα νιώθει για τον έρωτα αυτό.

Ο latin, ξεσηκωτικός ρυθμός, αλλά και οι φοβερά ευρηματικοί και δημιουργικά σμιλεμένοι στίχοι του τραγουδιού κάνουν κάθε ακροατή να λατρεύει το αποτέλεσμα.

Δώρα Βαρλά

Juanes & Alvaro Soler - Arte

Back To Top