skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Klangkarussell feat. Mando Diao – Jericho

Οι Klangkarussell συνεργάζονται με τους Mando Diao για το dance anthem, “Jericho”!

Τίτλος τραγουδιού“Jericho”

Καλλιτέχνης: Klangkarussell feat. Mando Diao

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 11 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Όταν η indie rock συνδυάζεται με την deep – tropical house μουσική σκηνή, τότε το αποτέλεσμα ακούει στο τραγούδι “Jericho”! Οι Αυστριακοί DJs που “ακούγονται σαν καρουσέλ”, Klangkarussell, και κυκλοφορούν λίγα, αλλά επιτυχημένα τραγούδια, (βλ. “Sonnentanz” και “Sonnentanz”) συνεργάζονται με ένα παγκόσμιας εμβέλειας συγκρότημα, που το 2009 με το “Dance With Somebody” και το 2014 με το “Black Saturday” έκανε πάταγο στην χώρα μας. Δεν είναι άλλοι από τους Mando Diao.

Η συνεργασία αυτή ήταν το πρόσχημα για να εκπληρώσουν οι Klangkarussell ένα από τα όνειρά τους: να τραγουδήσουν με το συγκρότημα που απολάμβαναν όταν ήταν 14 ετών. Κάπως έτσι, λοιπόν, η δημιουργία φέρει τον τίτλο “Jericho”. Οι Αυστριακοί βάζουν το ταλέντο τους στα synthesizers και οι Mando Diao δανείζουν την φωνή τους, καταλήγοντας σε ένα dance αποτέλεσμα, που σίγουρα παραπέμπει σε μία καλοκαιρινή βραδινή εξόρμηση.

Αυτή την περίοδο, οι Klangkarussell πραγματοποιούν ορισμένες live εμφανίσεις σε ευρωπαϊκές πόλεις, όπως το Λονδίνο και η Πράγα, ενώ από την δική τους πλευρά, οι Mando Diao συνεχίζουν την προώθηση του πιο πρόσφατου album τους, “Good Times”. Ο συγκεκριμένος δίσκος κυκλοφόρησε στις 12 Μαΐου της χρονιάς που διανύουμε, ενώ μέσα από αυτόν έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα singles “Shake”, “All the Things” και το ομότιτλο με τον δίσκο τραγούδι.

Klangkarussell feat. Mando Diao - Jericho

Back To Top