skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Kygo & Imagine Dragons – Born to Be Yours

Ο Kygo συνεργάζεται με τους Imagine Dragons στο ολοκαίνουριο single τους, “Born to Be Yours”!

Τίτλος τραγουδιού“Born To Be Yours”

Καλλιτέχνης: Kygo & Imagine Dragons

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Ultra Music/Sony Music

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 14 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

O κορυφαίος μουσικός παραγωγός και DJ, Kygo δεν είναι ξένος με το χώρο της rock μουσικής. Μέχρι τώρα έχει σημειώσει αξιόλογες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του είδους όπως με τους U2, τους OneRepublic και τους The Night Game. Η λίστα αυτή εμπλουτίζεται τώρα με άλλη μια παράξενη συνεργασία, έχοντας στο πλευρό του το δημοφιλές συγκρότημα από το Las Vegas, Imagine Dragons.

H προώθηση αυτής της συνεργασίας ξεκίνησε πριν μερικά εικοσιτετράωρα όταν ο Kygo αποκάλυψε μέσα από τις σελίδες κοινωνικής του δικτύωσης, μια επεξεργασμένη φωτογραφία των τεσσάρων μελών του συγκροτήματος με τον ίδιο ως μπροστάρη ενώ λίγο αργότερα,  δημοσίευσε και το επίσημο artcover του single τους, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα και τον τίτλο του, που είναι “Born To Be Yours”.

Το τραγούδι είναι πιστό στο χορευτικό-ατμοσφαιρικό ύφος του Kygo ενώ τα φωνητικά του τραγουδιστή των Dragons, Dan Reynolds, θυμίζουν όλες τις παλιότερες μεγάλες τους επιτυχίες, πράγμα που αποδεικνύει πως με μια διαφορετική σύνθεση το τραγούδι θα μπορούσε να μεταμορφωθεί σε μια ακόμα rock δημιουργία.

Kygo & Imagine Dragons - Born to Be Yours

Back To Top