skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Liam Payne & J Balvin – Familiar

Liam Payne και J Balvin μαζί σε μια άκρως καλοκαιρινή συνεργασία!

Τίτλος τραγουδιού: “Familiar”

Καλλιτέχνης: Liam Payne & J Balvin

Μουσική / Στίχοι: Mike Sabath, LunchMoney Lewis, Liam Payne, J Balvin

Από το LP : digital single

Ημερομηνία Κυκλοφορίας LP: 20 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Ο συνδυασμός της pop μουσικής με latin στοιχεία κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος κι έτσι δεν είναι πλέον παράξενο που καλλιτέχνες από το εκάστοτε είδος ενώνουν τις δυνάμεις τους και ταράζουν κάθε τόσο τα απανταχού charts. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και το ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο “Familiar” για το οποίο συνεργάστηκαν ο Liam Payne (γνωστός από το δημοφιλές boy-ban των One Direction) και ο Κολομβιανός super star της reggaeton, J Balvin.

Το τραγούδι θυμίζει έντονα μελωδίες από την δεκαετία του 90 μιας και πρόκειται για μια μίξη latin με R’n’B (ένας συνδυασμός που απογείωσε τότε τις καριέρες αστέρων όπως Jennifer Lopez και Marc Anthony), και ήδη αρκετοί το συγκρίνουν με τεράστιες επιτυχίες της εποχής όπως το “Despacito”. Τους στίχους και τη μουσική του υπογράφουν οι Gamal “LunchMoney” Lewis, Mike Sabath και Sean Douglas σε συνεργασία με τον ίδιο τον J Balvin (κατά κόσμον José Álvaro Osorio Balvin).

Το τραγούδι πλασάρετε ως το τέταρτο single από το πολυαναμενόμενο -κι ακόμα άτιτλο- ντεμπούτο album του Liam Payne, ακολουθώντας τα: “Strip That Down” (με τη συμμετοχή του Quavo), “Get Low” (με τη συμμετοχή του Zedd) και “Bedroom Floor” που κατέκτησαν αρκετά υψηλές θέσεις στα παγκόσμια charts.

Liam Payne & J Balvin - Familiar

Back To Top