skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Lucas Lucco & Pabllo Vittar – Paraíso

Οι εκρηκτικοί βραζιλιάνοι Lucas Lucco και Pabllo Vittar μας μεταφέρουν στον “παράδεισο” με το νέο τους single!

Τίτλος τραγουδιού“Paraíso”

Καλλιτέχνης: Lucas Lucco & Pabllo Vittar

Μουσική / Στίχοι: Ivo Mozart, Lucas Santos, Victor Reis, Rodrigo Marques, Rodrigo Gorky, Pablo Bispo, Arthur Marques, Maffalda.

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 4 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Ο βραζιλιάνος superstar, Lucas Lucco κυκλοφόρησε πρόσφατα το τραγούδι “Paradise”, σε συνεργασία με την έτερη μεγάλη star της χώρας του, Pabllo Vittar. Οι στίχοι και η μουσική έχουν γραφτεί από τους: Ivo Mozart, Lucas Santos, Victor Reis, Rodrigo Marques, Rodrigo Gorky, Pablo Bispo, Arthur Marques και Maffalda, και πρόκειται για ένα urban τραγούδι σε πορτογαλικούς στίχους, με έντονα reggaton στοιχεία που φέρνουν στο νου κατευθείαν καλοκαιρινές στιγμές!

Το συνοδευτικό του video clip είναι ήδη έτοιμο και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες μέρες! Τα γυρίσματα του πραγματοποιήθηκαν στην παραλία της Bahia ενώ το concept θα είναι απλό αλλά άκρως αισθησιακό μιας και οι δύο ερμηνευτές του θα υποδυθούν σχεδόν τους εαυτούς τους, με τον Lucco να υποδύεται ένα σαγηνευτικό νέο και την Vittar το “femme fatale” που θα τον “γητεύσει”!

Τον Σεπτέμβριο, οι τραγουδιστές ηχογράφησαν το τραγούδι στο studio αναπτύσσοντας μάλιστα και μια δυνατή φιλιά. Αμέσως μετά ο Lucas δήλωσε για την Pabllo: “H Pabllo είναι μια τραγουδίστρια που έχω γνωρίσει σχεδόν πριν από 3 χρόνια, πριν ακόμα γίνει διάσημη στη χώρα. Η Βραζιλία και ο κόσμος εξακολουθούν να ανακαλύπτουν το έργο της, αλλά σήμερα, για μένα, είναι μια από τις πιο ολοκληρωμένες τραγουδίστριες που έχουμε». 

Lucas Lucco & Pabllo Vittar - Paraíso

Back To Top