skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Mahalia feat. Little Simz – Proud of Me

Η ανερχόμενη R&B τραγουδίστρια συνεργάζεται με την Little Simz για το νέο τραγούδι “Proud of Me”!

Τίτλος τραγουδιού“Proud of Me”

Καλλιτέχνης: Mahalia feat. Little Simz

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 2 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Η Mahalia Burkmar γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα Mahalia είναι Βρετανίδα τραγουδίστρια της R&B μουσικής σκηνής, που από το 2012 έχει αφήσει τα προσωπικά της ίχνη στο χώρο της μουσικής δισκογραφίας. Εκείνη την χρονιά μας συστήθηκε με το debut EP της “Head Space” και τέσσερα χρόνια αργότερα το debut studio album της, “Diary of Me”. Αργά, αλλά σταθερά η Mahalia προτείνει διαρκώς νέο υλικό με την μουσική εξέλιξη να βρίσκεται το τσεπάκι της.

“Proud of Me” φέρει ως τίτλο το νέο της digital single για χάρη του οποίου συνεργάζεται με την 23χρονη Little Simz, δείχνοντάς της το πως είναι να νιώθει κανείς περήφανος για τον εαυτό του. Έτσι, λοιπόν, η Mahalia εξηγεί την ιστορία που κρύβεται πίσω από το εν λόγω τραγούδι: “Έγραψα το τραγούδι λίγο πριν τα περσινά μου γενέθλια. Είναι η πρώτη φορά στην σύντομη μουσική μου καριέρα που κάνω βήματα μόνη μου. […] Το μόνο πράγμα που έλεγα πάντοτε ότι με κάνει πραγματικά χαρούμενη είναι το ότι ξέρω ότι η οικογένειά μου, οι φίλοι μου κι εσείς είστε περήφανοι για ό,τι έχω καταφέρει.”

Με αυτά τα λόγια, η Mahalia μας συστήνει το “Proud of Me”, ενώ παράλληλα η Little Simz ακολουθεί τον δικό της δρόμο και βρίσκεται στο πλευρό των Gorillaz στο πλαίσιο της περιοδείας τους “Humanz Tour”, η οποία ξεκίνησε στις 8 Ιουλίου του 2017 κι αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 19 Αυγούστου του 2018.

Mahalia feat. Little Simz – Proud of Me

Back To Top