skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Marc Dupré, Lara Fabian, Alex Nevsky & Eric Lapointe – For me… formidable

Οι κριτές του Γαλλικού “The Voice” διασκευάζουν Charles Aznavour

Τίτλος τραγουδιού: “For me… formidable”

Καλλιτέχνης: Marc Dupré, Lara Fabian, Alex Nevsky & Eric Lapointe

Μουσική / Στίχοι: Charles Aznavour

Πρώτη εκτέλεση: Charles Aznavour (1963)

Εταιρεία: Musicor

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 13 Δεκεμβρίου 2018

Art-Cover:

Προς τιμήν του μεγάλου Charles Aznavour που μας άφησε νωρίτερα μέσα στο 2018, αλλά και για την εορταστική περίοδο που πλησιάζει σύντομα, οι τέσσερις κριτές του talent show “La Voix” (η γαλλική εκδοχή του “The Voice”) αποφάσισαν να μας συναρπάσουν ενώνοντας τις δυνάμεις τους στην εξαιρετική διασκευή του “For me… formidable”, του κλασσικού πλέον τραγουδιού του εκλιπόντος θρύλου.

Πρόκειται για το χριστουγεννιάτικο δώρο των Marc Dupré, Lara Fabian, Alex Nevsky και Eric Lapointe, στους θαυμαστές τους, οι οποίοι εμφανίστηκαν να ερμηνεύουν το τραγούδι μέσα από ένα clip, ντυμένοι κατάλληλα για την περίσταση και πλαισιωμένοι από ένα άκρως εορταστικό σκηνικό.

Αυτή η υπέροχη διασκευή από τους αγαπημένους κριτές του Γαλλόφωνου κοινού, είναι αποτέλεσμα ομαδικής εργασίας στην οποία συνέβαλαν επίσης ο σκηνοθέτης Jean-François Blais, ο μουσικός διευθυντής Gilbert Fradette και οι μουσικοί του και ο David Laflèche. To video είναι πλέον διαθέσιμο στις ψηφιακές πλατφόρμες των TVA, La Voix, TVA.CA και στο YouTube.

Η studio version του τραγουδιού κυκλοφορεί και ως ανεξάρτητο single από την Musicor και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω!

Marc Dupré, Lara Fabian, Alex Nevsky & Eric Lapointe - For me… formidable

Back To Top