skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Maroon 5 feat. A$AP Rocky – Whiskey

Οι Maroon 5 παρουσιάζουν το νέο τους single, “Whiskey” σε συνεργασία με τον A$AP Rocky.

Τίτλος τραγουδιού“Whiskey”

Καλλιτέχνης: Maroon 5 feat. A$AP Rocky

Μουσική / Στίχοι: Adam Levine, John Ryan, Jacob Kasher, Tinashe Sibanda

Από το album: “Red Pill Blues”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 3 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Μετά από την πρόσφατη συνεργασία τους με τον SZA για το τραγούδι “What Lovers Do”, οι Maroon 5 επιστρατεύουν τον A$AP Rocky για το νέο τους single με τίτλο “Whiskey”, που είναι και η πιο πρόσφατη επίσημη προσθήκη στο tracklist του αναμενόμενου album του συγκροτήματος “Red Pill Blues”.

Πρόκειται για ένα άκρως ρομαντικό τραγούδι τόσο από άποψη σύνθεσης όσο και στίχου στο οποίο ο frontman του group , Adam Levine αντικατοπτρίζει με την ερμηνεία του κάθε απόθεμα του συγκεκριμένου συναισθήματος στο οποίο, ο Flacko, συμπληρώνει με την παρουσία του και τους δικούς του στίχους, όλες τις ρομαντικές του αναμνήσεις.

Το τραγούδι θυμίζει έντονα τις μυστηριώδεις δημιουργίες των The xx, ωστόσο δεν παύει να είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες συνεργασίες που σημείωσε το συγκρότημα μέχρι τώρα, ανάμεσα στις οποίες είναι και αυτές με τους Julia Michaels, LunchMoney Lewis και Charlie Puth, για να στολίσουν το νέο τους album.

Το αναμενόμενο έκτο studio album των Maroon 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου ενώ οι ήδη διαθέσιμες συνεργασίες τους με τον Kendrick Lamar στο «Don’t Wanna Know” και με τον Future στο «Cold» θα είναι διαθέσιμες με την deluxe edition του δίσκου!

Maroon 5 feat. A$AP Rocky - Whiskey

Back To Top