skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Marshmello & Anne-Marie – FRIENDS

Marshmello και Anne-Marie μαζί σε ένα απόλυτα “Anti-Valentine’s” τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού“FRIENDS”

Καλλιτέχνης: Marshmello & Anne-Marie

Μουσική / Στίχοι: Natalie Dunn, Anne-Marie, Marshmello

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 9 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Το “Friends” είναι ένα τραγούδι από τον Αμερικανό DJ, Marshmello, που πρόκειται να ενταχθεί στο tracklist του επερχόμενου album του, που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 και είναι μια ακόμα συνεργασία, αυτή τη φορά με τη βρετανίδα τραγουδίστρια Anne-Marie.

Στιχουργικά, το τραγούδι αναφέρεται στη σχέση δύο ανθρώπων όπου ο νεαρός θρέφει ερωτικά συναισθήματα για την κοπέλα όμως εκείνη τον εντάσσει “στη ζώνη των φίλων” επειδή απλά δεν αισθάνεται το ίδιο γι’αυτόν. Οι στίχοι και η μουσική φέρουν την υπογραφή της Natalie Dunn αλλά και των δύο ερμηνευτών του τραγουδιού.

Όπως γίνεται σαφές το τραγούδι δεν έχει τίποτα το ρομαντικό να επιδείξει, αντιθέτως μπορεί να θεωρηθεί ως ένα απόλυτα “Anti-Valentine’s” άσμα, μιας και δεν κυκλοφόρησε τυχαία λίγες μέρες πριν από την πιο ρομαντική γιορτή της χρονιάς, παρέχοντας στίχους που θα μπορούσαν να αφιερωθούν σε πολύ κόσμο που δεν γιορτάζει εκείνη την ημέρα.

Αυτή είναι η πολλοστή συνεργασία που παρουσιάζει ο Marshmello το τελευταίο διάστημα καθώς από το 2017 έχει καμαρώσει το όνομά του σε υψηλές θέσεις των charts πλάι σε αυτά καλλιτεχνών όπως: Selena Gomez, Lil Peep, Khalid, Noah Cyrus, Far East Movement, Chanyeol, Tinashe και πολλά άλλα που ανέβασαν κατακόρυφα τις “μετοχές” τους στην παγκόσμια μουσική σκηνή!

Marshmello & Anne-Marie - FRIENDS

Back To Top