skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Marshmello feat. Khalid – Silence

Μια δυναμική συνεργασία έρχεται να ταράξει τα νερά της μουσικής δισκογραφίας…

Τίτλος τραγουδιού«Silence»

Καλλιτέχνης: Marshmello feat. Khalid

Μουσική / Στίχοι: Marshmello feat. Khalid

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 11 Αυγούστου 2017

Art-Cover:

Ο λόγος για τον festival DJ της EDM που δεν είναι άλλος από τον δημιουργικά αινιγματικό Marshmello, που έχει βάλει στόχο να κάνει τη νεολαία να χορεύει στα mashups του, κάτι που θα έλεγε κανείς πως ήδη έχει πετύχει.

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες που ο καλλιτέχνης μας παρουσίασε το νέο του video clip για το προ δύο ετών τραγούδι του «Find Me», που συμπεριλαμβανόταν στο album, με τίτλο «Joytime». Τώρα επιστρέφει και παρουσιάζει μια νέα συνεργασία με τον Αμερικανό καλλιτέχνη της R&B μουσικής σκηνής Khalid Robinson, ή ευρύτερα γνωστό ως Khalid. Η ανακοίνωση έγινε πριν λίγες μέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των καλλιτεχνών, αλλά δεν μας “έπιασε” προ εκπλήξεως. Η συνεργασία των δυο καλλιτεχνών ήταν σχετικά αναμενόμενη, κάτι που οφείλεται στο γεγονός πως ο Marshmello κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Khalid στο Orlando εμφανίστηκε στο πλευρό του κι έκανε τους fans να αναρωτιούνται τι κρύβεται πίσω από αυτό το απροσδόκητο event.

Το τραγούδι, λοιπόν, που αποτελεί τη νέα αυτή συνεργασία ακούει στον τίτλο «Silence» με τη ερμηνεία του Khalid να απογειώνει το τραγούδι σε ένα R&B τραγούδι γεμάτο ‘ψυχή’, πλαισιωμένο από ατμοσφαιρικούς electro ήχους. Όσο για το lyric video που κυκλοφόρησε παράλληλα με το τραγούδι, δείχνει εικόνες να προβάλλονται σε ένα δωμάτιο μέσω ενός projector που ακολουθεί μια ιστορία αγάπης, ενώ το logo του Marshmello αναβοσβήνει κατά διαστήματα με neon χρώματα κατά μήκος της οθόνης.

Marshmello feat. Khalid - Silence

Back To Top