skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Maxi Priest feat. Yemi Alade – This Woman

Ο Maxi Priest επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι που κάνει αίσθηση…

Τίτλος τραγουδιού“This Woman”

Καλλιτέχνης: Maxi Priest feat. Yemi Alade

Μουσική / Στίχοι: N/A

Σκηνοθεσία: N/A

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 12 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα αποχής ο Max Alfred “Maxi” Elliott, ή αλλιώς γνωστός υπό το όνομα Maxi Priest επιστρέφει.Έχει ξεχωρίσει μέσα από αρκετά hits, αλλά και albums που εδραίωσαν την καριέρα του στο χώρο της reggae, ενώ τώρα επιστρέφει προσθέτοντας το «This Woman» στη συλλογή με τις επιτυχίες του.

Τελευταία φορά ακούσαμε τον Άγγλο καλλιτέχνη το 2014 με τη κυκλοφορία του album «Easy to Love», και το τραγούδι «Without a woman» που ξεχώρισε, ενώ ύστερα δεν φάνηκε να επιδιώκει κάποιο νέο δισκογραφικό εγχείρημα.

Ο τίτλος λοιπόν του τραγουδιού ακούει στο όνομα «This Woman», ενώ στα φωνητικά συναντάμε και τη μοναδική Yemi Alade, ή αλλιώς ‘Mama Africa’.Πρόκειται για ένα τραγούδι με επίκεντρο την αγάπη που ο dancehall/reggae καλλιτέχνης έρχεται να το απογειώσει με τη βοήθεια πάντα της Alade.

Η afro-pop τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Yemi Alade, δεν θα μπορούσε από το να αποτελεί την πιο κατάλληλη μουσική παρτενέρ για το τραγούδι αυτό. Γνωστή για το hit single της «Johnny», το οποίο και περιέλαβε στο ντεμπούτο album της «King of Queens» (2014), έχει καταφέρει να μαγέψει το κοινό. Μάλιστα, αναμένεται σύντομα να κυκλοφορήσει τον τρίτο κατά σειρά δίσκο της με τίτλο «Black Magic», με το «Single & Searching» (με τη συμμετοχή του Falz) που ήδη να έχει ξεχωρίσει.

Τέλος, το «This Woman» είναι μια ωδή, μια μπαλάντα που μιλά για το άλλο μισό, μια προσπάθεια εξερεύνησης στα βάθη της καρδιάς της αδελφής ψυχής ενός ατόμου, αλλά και την αγάπη.

Maxi Priest feat. Yemi Alade - This Woman

Back To Top