skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Eros Ramazzotti feat. Luis Fonsi – Per Le Strade Una Canzone

Eros Ramazzotti επιστρέφει με το music video για το ολοκαίνουριο single του “Per Le Strade Una Canzone” στο οποίο συμμετέχει ο Luis Fonsi. 

Τίτλος τραγουδιού“Per Le Strade Una Canzone

Καλλιτέχνης: Eros Ramazzotti feat. Luis Fonsi

Μουσική / Στίχοι: Lorenzo Jovanotti Cherubini

Σκηνοθεσία: :Marc Klasfeld

Εταιρεία: Polydor Records

Από το LP: “Vita ce n’è”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 23 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ο κορυφαίος Ιταλός ερμηνευτής, Eros Ramazzotti επέστρεψε πριν από λίγο καιρό με την ολοκαίνουρια δισκογραφική του δουλειά “Vita ce n’è” (ισπ. vesrion “Hay Vida”), την οποία προλόγισε με  το ομότιτλο single του. To album κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο από την Polydor Records στις 23 Νοεμβρίου και τώρα ήρθε η ώρα που ο Eros μας παρουσιάζει το τρίτο single του μέσα από ένα όμορφο music video.

Μετά από τo ομότιτλο με το album single αλλά και το “In primo piano”, ο Eros παρουσιάζει τώρα το music video για το νέο του single “Per Le Strade Una Canzone” που είναι σε συνεργασία με τον Πορτορικανό superstar Luis Fonsi. Το video βιντεοσκοπήθηκε στο Hyde Resort στο Miami και τη σκηνοθεσία του υπογράφει ο Marc Klasfeld.

Αυτό είναι το δέκατο πέμπτο studio album του Eros Ramazzotti που κυκλοφορεί τόσο στα ιταλικά αλλά και στα ισπανικά, και περιέχει δύο ακόμα συνεργασίες με διεθνείς ονόματα όπως Alessia Carra και Helene Fischer. Παράλληλα αυτή η κυκλοφορία προθερμαίνει το κοινό του Eros για την επόμενη περιοδεία του η οποία -επιτέλους- θα τον φέρει και για μια συναυλία στην Αθήνα την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019, στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do).

Eros Ramazzotti feat. Luis Fonsi - Per Le Strade Una Canzone

Back To Top