skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | David Guetta, Brooks & Loote – Better When You’re Gone

Ο David Guetta συναντά και πάλι τον Brooks και με την συνεισφορά των Loote παρουσιάζουν το ολοκαίνουριο single τους “Better When You’re Gone”!

Τίτλος τραγουδιού: “Better When You’re Gone”

Καλλιτέχνης: David Guetta, Brooks & Loote 

Μουσική / Στίχοι: Thijs Westbroek, Jeremy Dussoliet, David Guetta, Ido Zmishlany, Jackson Foote, Emma Lov Block

Εταιρεία: What A Music/Parlophone/Warner/Atlantic 

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 8 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

Ένα χρόνο μετά τη σύμπραξη του David Guetta και του Brooks για τη δημιουργία του επιτυχημένου single “Like I Do” (με τον Martin Garrix), έρχεται η επόμενη συνεργατική προσπάθεια του ντουέτου με τίτλο, “Better When You’re Gone”, που κυκλοφορεί από τις Music Ltd/Parlophone/Big Beat Records!

Πρόκειται για μια αρκετά δυνατή παραγωγή, για τα απανταχού dancefloors αλλά και για ραδιοφωνικούς σταθμούς, ηχογραφημένο σε συνεργασία με το ανερχόμενο duo των Loote από τη Νέα Υόρκη. Με μελαγχολικούς ήχους από κιθάρα και αντίστοιχη φωνητικά ερμηνεία, το τραγούδι στην πορεία του μετατρέπεται σε ένα άκρως χορευτικό ύμνο που σίγουρα δε θα περάσει από κανέναν ακροατή, απαρατήρητος!

Μια ακόμα “γεμάτη” χρονιά ξεκίνησε για τον παγκόσμιο super-star, DJ/παραγωγό, David Guetta καθώς ήδη ανακοινώθηκε πως θα εμφανιστεί στο Ultra Music Festival στο Μαϊάμι πριν ξεκινήσει μια σειρά εμφανίσεων στο Wynn Las Vegas τον Απρίλιο. Εν τω μεταξύ, το έβδομο studio άλμπουμ του “7” έχει πουλήσει πάνω από δύο εκατομμύρια αντίτυπα και το πιο πρόσφατο music video για το “Say My Name” με τους J Balvin και Bebe Rexha έχει συγκεντρώσει πάνω από 250 εκατομμύρια προβολές μέσα σε δύο μόλις μήνες.

David Guetta, Brooks & Loote - Better When You're Gone

Back To Top