skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Marco Mengoni feat. Tom Walker – Hola (I Say)

O Ιταλός Marco Mengoni συναντά τον Βρετανό Tom Walker στο music video για το single τους “Hola (I Say)”!

Τίτλος τραγουδιού“Hola (I Say)”

Καλλιτέχνης: Marco Mengoni feat. Tom Walker 

Μουσική / Στίχοι: Mahmood, Francesco “Katoo” Catitti

Εταιρεία: Sony Music Italy

Από το LP: “Atlantico”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 30 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

To “Hola (I Say)” είναι σίγουρα μια ξεχωριστή στιγμή στην καριέρα του Ιταλού superstar, Marco Mengoni, καθώς είναι το πρώτο ντουέτο του με ένα μεγάλο όνομα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Πρόκειται με άλλα λόγια για ένα ντουέτο με τον Βρετανό τραγουδιστή Tom Walker που βρήκε τη δική του θέση στο tracklist του νέου album του Ιταλού ερμηνευτή, “Atlantico”!

O ίδιος δήλωσε σχετικά: “Ήμουν ενθουσιασμένος με τη φωνή του από την πρώτη κιόλας ακρόαση. Το “Leave the light on” ήταν  στην κορυφή των playlist μου όλο το καλοκαίρι. Μόλις άκουσα τον “Hola” κατάλαβα ότι η φωνή του έπρεπε να είναι εκείνη που άκουγα στο κεφάλι μου και ότι οι φωνές και των δυο μας μαζί θα ήταν τέλειες. Είμαι πολύ χαρούμενος που δέχτηκε την πρόσκλησή μου και που γνώρισα ένα συμπαθητικό άτομο με το οποίο πιστεύω ότι έχτισα μια πραγματική φιλία. Μου άρεσε πραγματικά να δουλεύω μαζί του”.

To “Hola (I Say)” είναι μακράν ένα από τα πιο έντονα και δυνατά τραγούδια σε ολόκληρο το album. Μια μπαλάντα στην οποία οι φωνές ενώνονται σε ένα απίστευτο και συναισθηματικό μουσικό κρεσέντο. Το τραγούδι απέκτησε και το συνοδευτικό του music video που το κάνει ακόμα πιο ισχυρό σε συνδυασμό με το δυνατό του στόρι. Τη σκηνοθεσία του υπογράφουν οι Shipmate + Giulio Rosati σε μια ιδέα του Marco!

Marco Mengoni feat. Tom Walker - Hola (I Say)

Back To Top