skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Mario Biondi feat. Quintorigo – I Wanna Be Free

O Mario Biondi συνεργάζεται με τους Quintorigo στο τραγούδι, ” I Wanna Be Free”!

Τίτλος τραγουδιού“I Wanna Be Free”

Καλλιτέχνης: Mario Biondi feat. Quintorigo

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Σκηνοθεσία: O Rù

Εταιρεία: Beyond

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 9 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Tο νέο τραγούδι από τον Mario Biondi και τους Quintorigo, με τίτλο “I Wanna Be Free” είναι το αποτέλεσμα μιας καλλιτεχνικής συνεργασίας που γεννήθηκε στη σκηνή του Umbria Jazz στην Περούτζια στις 21 του περασμένου Ιουλίου, όπου ο Mario, ως headliner της βραδιάς, φιλοξένησε για πρώτη φορά τη μπάντα, η οποία έχει εμπλουτίσει μερικά τις συνθέσεις σε μερικά από τα τραγούδια του με νέους ήχους.

Το «I Wanna Be Free» είναι ένα τραγούδι γραμμένο από τον Mario Biondi και τον Max Greco (μουσική), τους Jeff Cascaro και Robin Meloy Goldsby (στίχοι) ενώ την παραγωγή του υπογράφει και πάλι ο Mario Biondi με τον Max Greco. Το τραγούδι ηχογραφήθηκε στο Q studio στο Μιλάνο ενώ η μίξη και το master του έκανε ο Μο Hüsler στο Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα στα θρυλικά Abbey Road Studios. Το τραγούδι συνοδεύεται από το επίσημο music video του, που σκηνοθέτησε ο O Rù.

“Η καταπίεση στον άνθρωπο δημιουργούσε ανέκαθεν πόνο και βία. Ο σεβασμός για την ελευθερία και την ευαισθησία των άλλων είναι η απάντηση. Το “Ι Wanna Be Free (“Θέλω να είμαι ελεύθερος”) είναι ένα τραγούδι που προέρχεται από αυτή την πρόταση: υποβλητικό και γεμάτο μουσικές μολύνσεις. Κατά την εκτέλεση του στις ζωντανές εμφανίσεις μου μπορείτε να καταλάβετε την εξέλιξη αυτής της μουσικής με διάφορες μουσικές πτυχές μεταξύ των Quintorigo και των μουσικών που συμμετέχουν σε αυτό το έργο”, δήλωσε ο Biondi σχετικά με το τραγούδι.

Mario Biondi feat. Quintorigo - I Wanna Be Free

Back To Top