skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Mark Ronson feat. Miley Cyrus – Nothing Breaks Like a Heart

Επιτέλους… το “Nothing Breaks Like a Heart” των Mark Ronson και Miley Cyrus είναι εδώ!

Τίτλος τραγουδιού“Nothing Breaks Like a Heart”

Καλλιτέχνης: Mark Ronson feat. Miley Cyrus 

Μουσική / Στίχοι: Mark Ronson, Miley Cyrus 

Σκηνοθεσία: N/A

Εταιρεία: Columbia Records

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 29 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ο Mark Ronson κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό ένα αφιερωματικό mash-up με τίτλο “Diamonds Are Invincible” αποτελούμενο από μεγάλες επιτυχίες του Michael Jackson, με αφορμή την επέτειο των γενεθλίων του εκλιπόντος θρύλου. Ωστόσο η τελευταία του δισκογραφική δουλειά πάει πίσω μέχρι το 2015 όταν κυκλοφόρησε την τεράστια επιτυχία “Uptown Special”. Στο ενδιάμεσο απασχολείσαι τα μέσα με το side-project του, Silk City που αποτελείται από τον ίδιο και τον έτερο μεγάλο μουσικό παραγωγό Diplo, κυκλοφορώντας επιτυχίες όπως τα: “Only Can Get Better” (feat.Daniel Merriweather), “Feel About You” (feat. Mapei), “Loud” (με τους GoldLink & Desiigner) και “Electricity” (με την Dua Lipa).

Η Miley Cyrus από την άλλη έκανε ένα “χλιαρό” comeback πριν από περίπου ένα χρόνο με το album της “Younger Now”, και τώρα επανέρχεται με μια συνεργασία μαζί με τον Ronson που σίγουρα θα κάνει το όνομά της να φιγουράρει ξανά στις πρώτες θέσεις των charts.

Ο τίτλος της συνεργασίας τους είναι “Nothing Breaks Like a Heart” και μετά από μια σειρά πολλαπλών teasers στα social media τους, οι δύο καλλιτέχνες παρουσιάζουν τώρα την πολυαναμενόμενη δημιουργία τους μέσα από ένα εντυπωσιακό music video που συνοδεύει την κυκλοφορία του τραγουδιού. Το τραγούδι προμηνύει το πέμπτο κατά σειρά solo, studio album του Ronson για το οποίο δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα περισσότερες πληροφορίες!

Mark Ronson feat. Miley Cyrus - Nothing Breaks Like a Heart

Back To Top