skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Netsky & David Guetta – Ice Cold

Δύο μεγάλοι βετεράνοι της electro – pop μουσικής ενώνουν τις δυνάμεις τους για το κοινό τους single.

Τίτλος τραγουδιού“Ice Cold”

Καλλιτέχνης: Netsky & David Guetta

Μουσική / Στίχοι: Netsky & David Guetta

Εταιρεία: Republic Records

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 12 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Ο Netsky είναι αρκετά απρόβλεπτος και πάντα εντυπωσιάζει το ευρύ κοινό με τα δείγματα της οποιασδήποτε δουλειάς του. Οι επιτυχίες του drum-base μαέστρο έχουν πλέον καθιερωθεί στην δεκαετία που διανύουμε και έχει δημιουργήσει το σωστό brand name για τον ίδιο τόσο με τα πρωτότυπα τραγούδια του όσο και με τα remixes που ξεχωρίζουν για τη δυναμική παραγωγή τους.

Το καλοκαίρι, ο Βέλγος μουσικός ανακοίνωσε ότι δουλεύει πυρετωδώς για το επερχόμενο δημιούργημά του. “Palmtrees & Powerlines” θα είναι ο τίτλος του πολυαναμενόμενου project του, για το οποίο ακόμα δεν έχει οριστεί η ακριβής ημερομηνία διαθεσιμότητας. Το μόνο που είναι γνωστό από τον ίδιο είναι ότι θα είναι ένα two-side project που στο πρώτο μέρος θα προβάλει την pop διάθεση του παραγωγού, ενώ το δεύτερο μέρος – δηλαδή το “Powerlines” – θα συμπεριλαμβάνει club anthems. Τον Αύγουστο συνεργάστηκε με τον A.CHAL για το “Téquila Limonada” για το οποίο σκηνοθετήθηκε και video clip το Σεπτέμβριο για τις ανάγκες της προώθησής του.

Αυτή τη στιγμή, ο νεαρός παραγωγός επιστρέφει δριμύτερος για να παρουσιάσει τη νέα του επερχόμενη επιτυχία, που σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. “Ice Cold” είναι ο τίτλος του νέου του τραγουδιού, για το οποίο συνεργάστηκε με το Γάλλο, A –list παραγωγό David Guetta. Το “Ice Cold” είναι ένα club banger και περιέχει samples του γνωστού hit των Foreigner, “Cold As Ice”(1977). Το καινούριο anthem του κυκλοφόρησε στις 12 Οκτωβρίου από τη Republic Records και είναι διαθέσιμο σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και streaming εφαρμογές.

Netsky & David Guetta – Ice Cold

Back To Top