skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Nicki Minaj feat. Ariana Grande – Bed

Οι εκρηκτικές και sexy Nicki Minaj και Ariana Grande κυκλοφορούν το νέο τους τραγούδι, “Bed”!

Τίτλος τραγουδιού“Bed”

Καλλιτέχνης: Nicki Minaj feat. Ariana Grande

Μουσική / Στίχοι: Mescon David Asher, Brett “Beats” Bailey, Ben Billions, SupaDubs, LunchMoney Lewis, Nicki Minaj

Εταιρεία: Young Money, Cash Money

Από το LP: “Queen”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 10 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Η εκκεντρική, Αμερικανίδα τραγουδίστρια Nicki Minaj αποκάλυψε το δεύτερο κατά σειρά single του επερχόμενου δίσκου της και follow-up του lead single, “Chun-Li”. Το ολοκαίνουριο τραγούδι του δίσκου “Queen” αποτελεί μία αισθησιακή συνεργασία με την απαστράπτουσα και άκρως επιτυχημένη τραγουδίστρια της νέας γενιάς, Ariana Grande. Οι δυο τους σε προσκαλούν και ταυτόχρονα προκαλούν να απολαύσεις μαζί τους το “Bed”, τη μουσική και τους στίχους του οποίου υπέγραψαν οι Mescon David Asher, Brett “Beats” Bailey, Ben Billions, SupaDubs, LunchMoney Lewis και Nicki Minaj. Πρόκειται για μία εύρυθμη, mid-tempo δημιουργία με εμφανή τα hip hop στοιχεία, αλλά και τις pop αναφορές.

Οι δύο καλλιτέχνιδες φαίνεται πως τα πηγαίνουν αρκετά καλά στη μεταξύ τους συνεργασία, καθώς στο παρελθόν θυμόμαστε να συμπράττουν μαζί επί σκηνής, αλλά και να συνυπάρχουν σε studio ηχογράφησης για τις ανάγκες του “Bang Bang”, ενός τραγουδιού για τις ανάγκες του οποίου είχαν στο πλευρό τους και την Jessie J. Το “Bed” περιλαμβάνεται στην επερχόμενη και πολυαναμενόμενη δισκογραφική δουλειά της Minaj, “Queen”, η επίσημη κυκλοφορία της οποίας έχει δρομολογηθεί για τις 18 Αυγούστου της χρονιάς που διανύουμε μέσω των Young Money και Cash Money Records.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο μέλλον πρόκειται να απολαύσουμε ακόμα ένα τραγούδι από τις δυο καλλιτέχνιδες, που ονομάζεται “The Light Is Coming”, και περιλαμβάνεται στον επερχόμενο δίσκο της Grande, “Sweetener”.

Nicki Minaj feat. Ariana Grande - Bed

Back To Top