skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Nicky Jam feat. Will Smith & Era Istrefi – Live It Up (2018 FIFA World CupTM)

Σε ethnic ρυθμούς βαδίζει η μουσική υπόκρουση του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου για το 2018 κι αυτή τη φορά κοντά μας έχουμε τους Nicky Jam, Will Smith και Era Istrefi για το τραγούδι “Live It Up” με την υπογραφή του Diplo!

Τίτλος τραγουδιού“Live It Up”

Καλλιτέχνης: Nicky Jam feat. Will Smith & Era Istrefi

Μουσική / Στίχοι: Diplo

Από το LP: “2018 FIFA World CupTM”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 24 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Τρανταχτά ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής δίνουν το παρόν στο πολυαναμενόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που για τη φετινή χρονιά (2018) θα διεξαχθεί στη Ρωσία, με τον πρώτο αγώνα να πραγματοποιείται στις 14 Ιουνίου μεταξύ Ρωσίας και Σαουδικής Αραβίας. Ήδη για χάρη αυτού του επικερδούς θεσμού έχουμε απολαύσει τον Jason Derulo, με το τραγούδι του Colors, το οποίο σε δεύτερη φάση επανεκτελέστηκε σε συνεργασία με τον επιτυχημένο, reggaeton καλλιτέχνη Maluma, και σε τρίτη φάση σε συνεργασία με τον Νοτιο-αφρικάνο superstar, Cassper Nyovest. Τη σκυτάλη από τα λαμπερά αυτά αγόρια πήρε ένα έτερο «αστέρι» της λατινικής Αμερικής που για χρόνια απείχε από τα μουσικά δρώμενα.

Ο λόγος, λοιπόν, γίνεται για την Natalia Oreiro, η οποία μας τραγούδησε στα αγγλικά, τα ισπανικά και τα ρωσικά το εύρυθμο και uptempo, United by Love. Στις 24 Μαΐου, στο προσκήνιο ήρθε ακόμα μία δημιουργία, αρμόδια να μας συνεπάρει στο ρυθμό της. “Live It Up” φέρει ως τίτλο το τρίτο κατά σειρά τραγούδι για το 2018 FIFA World CupTM και στα μικρόφωνα βρίσκονται οι Nicky Jam, Will Smith και Era Istrefi. Οι τρεις καλλιτέχνες έχουν τον δικό τους χώρο μέσα στο εύρυθμο και άκρως «ανεβαστικό» τραγούδι, το οποίο διατηρεί κάποια hip hop ηχοχρώματα, ενώ το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι ο Diplo υπογράφει τη σύνθεση και τους στίχους του τραγουδιού.

Nicky Jam feat. Will Smith & Era Istrefi - Live It Up (2018 FIFA World CupTM)

Back To Top