skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Nile Rodgers & Chic feat. Vic Mensa, Mura Masa & Cosha – Till the World Falls

Ο Nile Rodgers επαναφέρει τους Chic σε συνεργασία με τους Vic Mensa, Mura Masa & Cosha για το τραγούδι τους “Till the World Falls”!

Τίτλος τραγουδιού“Till the World Falls”

Καλλιτέχνης: Nile Rodgers & Chic feat. Vic Mensa, Mura Masa & Cosha 

Μουσική / Στίχοι: Nile Rodgers, Mura Masa, Anderson .Paak, anaïs, Vic Mensa, NAO

Εταιρεία: Virgin EMI

Από το LP: “It’s About Time”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 14 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ο Nile Rodgers μαζί με το θρυλικό συγκρότημα των CHIC κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο single από το νέο τους album “It’s About Time”. To τραγούδι έχει τίτλο “Till the World Falls”, και συμμετέχουν σε αυτό οι Vic Mensa, Mura Masa και Cosha (fka Bonzai). Την παραγωγή του υπογράφουν ο Rodgers και ο Mura Masa ενώ τους στίχους και τη μουσική του οι: Rodgers, Mura Masa, Anderson .Paak, Anaïs, Vic Mensa και NAO. 

Αυτό θα είναι το πρώτο album των CHIC μετά από 26 (!!!) ολόκληρα χρόνια και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου. Ο Rodgers μαζί με τον Mura Masa και τον NAO ερμήνευσαν πρόσφατα το “Till the World Falls” αλλά και ένα άλλο νέο τραγούδι υπό τον τίτλο “Boogie All Night” στην εκπομπή “Later… with Jools Holland”.

“Ο Anderson .Paak και εγώ ήμασταν στο Abbey Road [Studios] για τρεις ημέρες,” δήλωσε ο Rodgers για τη διαδικασία της ηχογράφησης του. “Είχαμε κάνει μόνο τρεις ημέρες κράτηση απλά να τζαμάρουμε, να γράψουμε τραγούδια και να κάνουμε ό,τι αισθανόμασταν. Και έτσι γράψαμε μια δέσμη διαφορετικών τραγουδιών, μια δέσμη ιδεών. Ένα από αυτά, σίγουρα, θα βρίσκεται στο νέο του δίσκο. Το “Till the World Falls” θα είναι στο δικό μου, νέο δίσκο. Έχουμε επίσης μερικές ηχογραφήσεις που θα πάνε σε άλλα πραγματικά μεγάλα έργα, για τα οποία δυστυχώς είμαι κάτω από NDA (τήρηση του απορρήτου) και δεν μπορώ να τα αναφέρω. Ο Anderson .Paak είναι απλώς μια μεγαλοφυΐα και η συνεργασία μαζί του ήταν, όπως λέω, ομαλή σαν ένα σάντουιτς με σάλτσα”.

Nile Rodgers & Chic feat. Vic Mensa, Mura Masa & Cosha - Till the World Falls

Back To Top